Új hozzászólás Aktív témák
-
painkillerx
tag
Egesz nyaron USAban vagyok helios 300 amazonon 1099$ i7 7700hq+1060 6gb+ 16gb ram meg egy 256 ssd. Szerintetek vegyem meg itt vagy majd otthon szeptemberben?
-
DarkChild
senior tag
Meglehet
Én mondjuk egyáltalán nem játszom, viszont munkára gamer laptopot vettem a 4 magos proci + dedikált nVidia VGA kombó miatt. Kell a kraft a Photoshopnak, na
És valóban, ezeknél a grafikai programoknál észrevehető a SATA/NVMe különbség is. Az előző notimban még SATA3 volt (max. olvasási sebesség: 550 MB/sec), az újban NVMe van (max. olvasás: 3GB/sec) - hát ég és föld a kettő -
CptAdamica
veterán
A Triton 700 megabrutál, elfogadnám itthonra. Remélem több modell is fog érkezni belőle.
-
pengwin
addikt
Miért is lenne ciki?
Hol van egyáltalán tényleges előnye az NVMe SSD-nek egy SATA III-assal szemben egy gamer gépben?
Nem crystaldiskmark és hasonlók, hanem tényleges, valós felhasználás alatti, mérhető előny.Profi felhasználás alatt elfogadom, hogy számít(hat), de ott sem minden felhasználási területen igaz ez.
-
kromatika
veterán
Kimondottan tetszenek nekem is.
-
ribizly
veterán
Na akkor most már csak az kell, hogy az Acer meghódítsa a többi gamer szegmenst is:
Billentyűzet
Egér
Ház
CPU cooler
Esetleg custom VGA
Stb.Amit eddig csináltak az mind nagyon bejön és ráadásul igyekeznek minőséget letenni az asztalra. Jó volna, ha legalább lenne egy referencia gyártó a piacon, aminek a termékeiben lehet bízni. Eddig jó az irány.
-
DarkChild
senior tag
Hmmm, a NotebookChecken azt írják, hogy NVMe tárolókkal érkezik a Helios 300-as. Mondjuk ciki is lenne egy viszonylag drága gamer gépet mezei SATA csatolóval piacra dobni 2017-ben...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- VPN topic
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP Elite Dragonfly G3, érintőkijelző ,i5-1235U ,16GB RAM ,512GB SSD, gyári garancia 2026.10.17-ig
- Dell Latitude 9520 27% ÁFA , i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD ,1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th, i5-1135G7 ,16GB RAM , 256GB SSD, 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest