- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
painkillerx
tag
Egesz nyaron USAban vagyok helios 300 amazonon 1099$ i7 7700hq+1060 6gb+ 16gb ram meg egy 256 ssd. Szerintetek vegyem meg itt vagy majd otthon szeptemberben?
-
DarkChild
senior tag
Meglehet
Én mondjuk egyáltalán nem játszom, viszont munkára gamer laptopot vettem a 4 magos proci + dedikált nVidia VGA kombó miatt. Kell a kraft a Photoshopnak, na
És valóban, ezeknél a grafikai programoknál észrevehető a SATA/NVMe különbség is. Az előző notimban még SATA3 volt (max. olvasási sebesség: 550 MB/sec), az újban NVMe van (max. olvasás: 3GB/sec) - hát ég és föld a kettő -
CptAdamica
veterán
A Triton 700 megabrutál, elfogadnám itthonra. Remélem több modell is fog érkezni belőle.
-
pengwin
addikt
Miért is lenne ciki?
Hol van egyáltalán tényleges előnye az NVMe SSD-nek egy SATA III-assal szemben egy gamer gépben?
Nem crystaldiskmark és hasonlók, hanem tényleges, valós felhasználás alatti, mérhető előny.Profi felhasználás alatt elfogadom, hogy számít(hat), de ott sem minden felhasználási területen igaz ez.
-
kromatika
veterán
Kimondottan tetszenek nekem is.
-
ribizly
veterán
Na akkor most már csak az kell, hogy az Acer meghódítsa a többi gamer szegmenst is:
Billentyűzet
Egér
Ház
CPU cooler
Esetleg custom VGA
Stb.Amit eddig csináltak az mind nagyon bejön és ráadásul igyekeznek minőséget letenni az asztalra. Jó volna, ha legalább lenne egy referencia gyártó a piacon, aminek a termékeiben lehet bízni. Eddig jó az irány.
-
DarkChild
senior tag
Hmmm, a NotebookChecken azt írják, hogy NVMe tárolókkal érkezik a Helios 300-as. Mondjuk ciki is lenne egy viszonylag drága gamer gépet mezei SATA csatolóval piacra dobni 2017-ben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.03
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest