- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BIOS frissítés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
Amennyibe kerülnek a gépek igenis így kéne ilyen korrekten adni a garanciát. Esetleg fillérekért a +1 vagy +2 évet még. És mint előttem páran én is azt mondom hogy ez kéne hogy az alap legyen minden gyártónál.
-
sowi
őstag
kiraly, amit meg majd nem tudnak megcsinalni az jon hozzank, as usual...
-
UHHH
őstag
Egy szóval: Bátrak!
Azért biztos, ami sicher: Még maradok a Dell Latitude családnál.
-
Chaser
legenda
pontosan erről van szó
menet közben derült ki, h csak megnézik a kontrollert, ha tényleg defektes akkor cserélik, egy már javítottra, az meg v uo. állapotú mint amit küldött a user, v nem :d én speciel egy 100% újszerű kinézetű és állapotút küldtem be, ki is fejeztem aggodalmam a support felé ( : mert ugye nem volt aki jegyzőkönyvezze az állapotot, szerencsére megnyikkant a gép is, ami szintén uo. állapotú mint a kontroller, és nyilván szeretném is uo. állapotban visszakapni
supportban nagyon jó az ms kommunikáció terén, de pl a kontrollereket a magyar postával szállíttatják vissza a németektől ( :meg az h leharcoltat küldenek újszerű helyet az pfffff, topikban egyik tag mondta harmadjára küldte vissza a kontrollert, lehet nagyon ritka az ilyen, de egynek sem kellene lennie
az ms-nél azt mondták, véletlen se küldjem gyári csomagolásban, mert azt amiben küldtem nem kapom vissza, egy egység csomagolásban jön vissza mindig a termék
innentől ha szállítás közben defektes lenne, mert a user rosszul csomagolja be, azért izgalmas lenne h kin akarják leverni a báááálhét'
szóval ennyit a call center csodáiról, amikor nincs gond akkor örömbodogsá', de amikor gond van az mókás tud lnni -
Reggie0
félisten
Szerintem ez a resze nem is feltetlen gyartospecifikus. Ha a tavolsag miatt nem lehetseges az asztalt boritani a szervizesre, akkor csokken a szinvonal.
De viccet felreteve, nem veletlen a jobb markak helyi szervizt is uzemeltetnek, egyszeruen rovidebbek az atfutasi idok es kisebb a szallitas miatti kockazat. Illetve, a kozvetlen leadasnal nincs olyan, hogy veletlenul tegla erkezik a dobozban, stb..
Acernen en azon rohogtem nagyot, hogy pl. szallitasi serulesnel, mivel nem a felhasznalo van szerzodesben a szallitoceggel, kikotik, hogy gyari dobozban kell visszakuldeni, vagy a felhasznalonak kell bizonyitani, hogy a sajat csomagolas legalabb akkora vedelmet biztositott. Szoval tartogasd orokke az osszes cucc dobozat.
-
Chaser
legenda
Nem felejtek el senmit, de az is egy lehetoseg, ertelmes bolt meg nem akarja huzni, mert a magamfajta szereny emberek ha el kezdenek telthaz elott panaszkodni az nem jo reklam
Acer meg egyeb gyartok teljesen mindegy mit ir, a jogszabalyokat nem ok hozzak
Nem mindig fenekig tejfel a call center sem egyebkent
Dell mar nagyon regota 3 ev gart ad, ha-nal az tul regi nem lehet, rajtuk kivul en nem tudok masrol, almaeknal is csak azert adnak kettot, mert eu jogszabaly miatt kotelezo ( : -
pusszycat
nagyúr
Régebben az Acer 1 év garanciát adott laptopra,miután megirtam itt a MA. hogy ez csunya dolog felviték 2 évre, Most meg három.
-
Zotya84
őstag
Csak elfelejted, hogy a legtöbb kereskedő úgy általában leszerja a gar intézését, így lehet, hogy oda visszavive bő egy hónapig nem géped, míg háztól-házignál jellemzően 1 hét alatt lezavarta az Acer a mutatványt. Mostanra meg már csak törekedniük kell a mihamarabbi elintézésre. Szóval, ha jót akarsz, akkor ahol van, ott a gyártói gar intézést választod.
(Anno én monitorom is a 3 éve vége előtt beszart szerda este, csütörtök reggel elintéztem a két telefont, és szerdára újra volt saját monitorom...)
Sőt, emlékeim szerint az Acer csoport jótállási jegyein csak az elég apró szövegekben volt leírva a bolti út járhatósága, és kiemelve a közvetlen elérhetőség. És a 3 évnek meg pont ideje volt már, mert szinte minden gyártó adja egy ideje már a 3 évet. (Talán a Dell kezdte, de egy jó ideje a HP is adja a consumerekhez, ugyan ők akciónak álcázzák a dolgot, bár tatyót és egeret is kapol hozzá.)
-
Chaser
legenda
Kihagytad a 3. opciot:
A vasarlas helyere is visszaviheti a vevo a gepet o meg intez futart v eljuttatja a termeket hivatalos szervizbe -, ahogy barmit, a kereskedonek pedig kotelessege intezni a tovabbiakat, szoval eddig sem volt kotelezo a call center, csak valaszthato opcioMindenesetre az alap 3 ev gar jo hir
-
L4mie
veterán
jó hír! Követendő lenne minden gyártótól.
-
dokanin
aktív tag
Tök jó! Most már csak egy új biost kéne kiadniuk a Predator Helios 500-hoz, hogy támogassa a 3000-es Ryzen-eket és én lennék a legboldogabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egy notebook nem éppen olcsó – ezért is jó hír, hogy az Acer immár minden hazai noteszgépre három év garanciát vállal.
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BIOS frissítés
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest