Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
menpee
aktív tag
Leolvadna a ház?
Ilyen méretbe csak kicsi ventik férnek el, így az extra hőtermelést minden eszközzel vissza kell fogni. A gyengébb minőségű optika hőtágulásáról már nem is beszélve. Még a 60W-os pico projektoromon is elmászik néha a fókusz egy kicsit, pedig ez nem kimondottan forrófejű. -
Átlagos házi vetítönek nem lenne rosz,ha egy picit magasabb fényerövel és nagyobb felbontással bírna.Legalágg Full Hd lenne.Tapasztalatból mondom a 900 lumen csak full sötétben ad jó képet de 100" már nagyon halovány.
-
GIJoe
addikt
Valami hozzáértő bontsa már le a szintemre, miért nem lehet ebbe a nyomi LEDes projektorokban beletenni, egy 100W LEDes fényforrást? Nem kell 9000 lumen legyen, elég a fele is elvesszen a rendszer kialakításban, ilyen rohadt nagy dolog lenne ez?
Értem én hogy bonyolult optika rendszer ezzel azzal megspékelve, de ilyen lehetetlen lenne? -
bteebi
veterán
Nem rossz, bár azért nem annyira rövid a vetítési távolsága (mondjuk ezt a cikk is említi). Ez persze értelmezés kérdése, mert mindenképp sokkal jobb, mint egy átlagos projektor. Sőt, mivel nem otthoni használatra való, ezért még kifejezetten szerencsés is ez az említett 1,7 méter, mert valamilyen asztalra le kell tenni
. Tulajdonképp egy ideális utazó projektor, mert elég kicsi, és minden más tulajdonsága (vetítési távolság, képméret, lámpa élettartam) ideálissá teszi. A felbontása pedig elegendő a prezentációkhoz, de még filmnézésre is vállalható lehet. Beépített Wi-Fivel még érdekesebb lenne, de így is viszonylag jó vételnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Elfelejtettem a film címét
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Mobil flották
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600