- Milyen notebookot vegyek?
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generációt
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Amazon Kindle
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
varázsgömb
aktív tag
Tárgyilagos érv...
Nos, nekem a kezemben van a 11-es, és kijelenthetem: Elég jól sikerült gép. Nem recseg, nem ropog, a zsanér kellően szoros, stabilan tartja a kissé fej-nehéz gépet.
A mágneses tartó meglepően erősen tartja össze a két részt.
A billentyűzet szerintem tökéletes, attól eltekintve, hogy az "ű" betű gombja konkrétan szorosan egymás mellett van az Enter-el, ill. az "í" a Shift-el. Gondolom másképp nem tudták belepasszírozni a plusz magyar hosszú ékezetes betűket. Inkább csinálhatták volna kisebbre, mint a 0-át, de hagyhattak volna akkora helyet közöttük, mint a többi gomb között.
Hogy ne mondd, hogy túlzottan elfogult vagyok, azért mondanék egy hibát is.
A tapipaddal van egy kis gondom. Egy kis légrés van az érintő felület, és az alatta lévő mikrokapcsolók között, és amikor nem nyomom le, csak tapizom, akkor is egy pici, halk koppanó hang hallatszik, ha hozzáér az újbegyem.
Másik 11-est még nem néztem meg, ezért nem tudom, hogy ez egyedi, vagy széria hiba.
Lehet, hogy másnak ez bagatell, de engem zavar kicsit. -
Khaal
őstag
válasz
varázsgömb #8 üzenetére
10 colos volt a kezemben, erősen kétlem, hogy az eggyel nagyobb modell más kategóriát képviselne.
-
Khaal
őstag
Elég húzós a felára a 10 coloshoz képest, a tömege is elég durva, dokkolóval együtt már szinte ugyanannyi mint a 12 colos laptopom dupla ekkora akkuval (Thinkpad X200). Igaz ez nem passzív, de biztos masszívabb mint ez a konzumer cucc.
-
Egon
nagyúr
Apróságokkal van elcseszve a koncepció.
Pl. jó lenne hdd nélküli i3-as verzió, hátha fel lehetne tornászni az üzemidőt. Üdvös lenne, ha az Atomos verziók is megkapnák a nagyobb akksit. Az USB 3.0 hiánya pedig 2014 végén elég gáz...
Összességében még így sem rossz, de idegesítő, hogy ilyen piszlicsáré dolgokra nem tudnak figyelni. -
FRENK1988
veterán
most már csak az ára kellene...
-
törölt tag
Wow, határozottan tetszetős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Háztartási gépek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen notebookot vegyek?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generációt
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest