- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
oszi666
őstag
Nem zavar a koppintás
bár még mindig dell párti vagyok.
A macbookokban egy valami zavar és az az OS, illetve nem is maga az oprendszer, hanem a tény, hogy egy csomó programot nem találtam meg rá, néha alternatívát sem. Nálunk a labor teljesen windowsra van berendezkedve, és tuti nem fogunk megint fél milláért szoftvereket venni csak mert én szereznék egy macbookot -
QwErTy42
addikt
Egy az egyben MB Air koppintás de tényleg jóféle lett a dizájn.
Ami szomorú, hogy valamelyik kretén formatervező lehagyta a tapipad alatt lévő bevágást, így szegény júzernek a körmével kell feszegetnie azt a f-st, ha ki akarja nyitni. Másolni nem bűn ha van benne hozzáadott érték. Itt sajnos nincs. -
Mercel
senior tag
Nekem üzemeltetőként és kereskedőként sem a megbízhatóság az első dolog ami az Acer kapcsán eszembe jut..
Borzasztó meghibásodási arány és még borzasztóbb garanciális hozzáállás az annál inkább.
2006-tól egyetlen ügyfélnek se adtnk el vagy szallitottunk be semmit amin Acer márkajelzés volt. De még utána is évekig bajunk volt a folyamatosan lerohadó garanciában csak hajtépés árán javítható szrjaikkal.
Egy monitor tisztítót se vennék tőlük nemhogy laptopot. -
cuebler
senior tag
Acer TravelMate volt életem első laptopja 12 éve. mostanság valamelyik rokonomnál van, egy winyócsere és tisztítás után mind a mai napig üzemel
a jelenleg laptopom véletlenül éppen egy Acer "gémer" gép, mellé egy ilyesmi pont megfelelne utazós gépnek -
dementor
senior tag
A nyomott ár nekem sem jött át.
-
kromatika
veterán
Szerintem nem rossz ez az ár.Tetszik ez a noti.
-
ktamask
tag
699 dollár?
~ 200.000 ft. "nyomott ár". -
Magnum_
nagyúr
szép ez a gép.
kiváncsi lennék, milyen hangos a hűtése...
-
Jaja, frászt kapok az ujjlenyomatoktól, az érintőkijelző számomra maga lenne a pokol. Az SSD 7 éve volt, a számlán 121 ezer Ft szerepel, ami tényleg egy vagyon volt akkoriban, de megérte. Szó szerint megtáltosodott a masina. Így 2016-ban mással nem is lenne szabad számítógépet eladni.
-
QwErTy42
addikt
Az Asus megoldása azért jobb ennyiért. Ott mégiscsak fém házat kap az ember és nem műanyagot.
-
Rendben van, illetve csak majdnem... Igazán jó lenne, ha nem ezzel a mostanában a gépeiken alkalmazott elcseszett billentyűzetkiosztással szerelnék. Az Enter körüli részre gondolok...
Egyébként 3 évig volt Acer gépem és teljesen jó elvoltam vele. Aspire 5920g, amibe tettem SSD-t (akkoriban 120 ezerért vettem a 120GB méretűt), illetve felbővítettem a RAM-ot is a duplájára. Szóval jó kis masinák ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- EAFC 25
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- XPRO Wood fa laptop állvány
- ASUS ROG STRIX Advantage edition gamer laptop makulátlan állapotban, dobozával, ajándékkal.
- HP ZBook FireFly G10 / i5-1350P!!!!! NEM U!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest