- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
bocsáss meg, nem vitát generálni akartam, pusztán arra kívántam reagálni hogy sokan azt hiszik nincs választásuk ha valamire feltétlenül szükségük lenne, pedig csak szét kell nézni/ nem a sajátomat ajnározom, hidd el, tudom mindegyik notival kötsz valamilyen kompromisszumot , az enyém sem tökéletes, messze nem...
függetlenül az enyém-től, most komolyan kismillió olyan terület van ahol az emberek laptopot használnak, és ahová kell a hardver,
programozás ,videóvágás, mindenféle fejlesztés, a CAD amire nekem kell egyebek mellett pedig el sem hinnéd mekkora csoport egy olyan nagy ipari államban mint ahol lakom...
alapvetően a cikkben szerepló gépet nem értem, mert hogy ez tényleg csak office-ra lenne jó de arra meg kell a billentyűzet ,ami ebben kvázi nincs... és az ebből adódó értetlenségem próbáltam kifejezni, hogy akkor mégis mire jó?ami meg a véleményedet illeti, egy hátizsákban sima ügy , és nem értem desktop-nak miért lenne gyenge, azt rakok bele amit akarok... nem sokkal vastagabb egy dell precision-nál pl, amiből a vonatozó embereknél 12 egy tucat itt kinn.
Mégegyszer elnézést nem állt szándékomban bárkinek is a véleményét kritizálni vagy hasonló, csak eléggé unalmas harminchatodik alkalommal is elolvasni ugyanazokat a kommenteket az ilyen cikkeknél.....
-
törölt tag
válasz
Flashback #36 üzenetére
egy clevo szörny
clevo p751 dm2-g minden az adatlapomon ,de mint írtam ez tökmásféle gép, de ha munka/ tanulás, nekem ez a jó, ezek az izék mint ez......ha meglátok valakit a vonaton gépelni annak se ilyen kis izéje van hanem normális vastagabb gépeket hurcolnak mobil workstation vagy hasonlókat, legalábbis itt kinn, minden második vonaton gépelőnél azt látom..., ezért nem értem ezt...
-
törölt tag
az nem épp üzleti vagy ultrabook ,de az én notimon 2db minidisplayport van illetve egy hdmi2.0 és azon felül van még mellette a 2db usb-c ezek közül az egyiken tb3-as meg 4 usb illetve eternet meg lan is.... sosem hagy cserben., és király a billentyűzet is, eszméletlen jó róla gépelni, el se tudom képzelni hogy egy ilyen noti hogy szolgálna ki engem a CAD konstruktőri sulihoz..., kb officon kívül jó ez bármire is? (ezt komolyan kérdem ...........)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Próba
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- BestBuy topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest