Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
bocsáss meg, nem vitát generálni akartam, pusztán arra kívántam reagálni hogy sokan azt hiszik nincs választásuk ha valamire feltétlenül szükségük lenne, pedig csak szét kell nézni/ nem a sajátomat ajnározom, hidd el, tudom mindegyik notival kötsz valamilyen kompromisszumot , az enyém sem tökéletes, messze nem...
függetlenül az enyém-től, most komolyan kismillió olyan terület van ahol az emberek laptopot használnak, és ahová kell a hardver,
programozás ,videóvágás, mindenféle fejlesztés, a CAD amire nekem kell egyebek mellett pedig el sem hinnéd mekkora csoport egy olyan nagy ipari államban mint ahol lakom...
alapvetően a cikkben szerepló gépet nem értem, mert hogy ez tényleg csak office-ra lenne jó de arra meg kell a billentyűzet ,ami ebben kvázi nincs... és az ebből adódó értetlenségem próbáltam kifejezni, hogy akkor mégis mire jó?ami meg a véleményedet illeti, egy hátizsákban sima ügy , és nem értem desktop-nak miért lenne gyenge, azt rakok bele amit akarok... nem sokkal vastagabb egy dell precision-nál pl, amiből a vonatozó embereknél 12 egy tucat itt kinn.
Mégegyszer elnézést nem állt szándékomban bárkinek is a véleményét kritizálni vagy hasonló, csak eléggé unalmas harminchatodik alkalommal is elolvasni ugyanazokat a kommenteket az ilyen cikkeknél.....
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- Új bontatlan Apple Magic Mouse 3 (MK2E3ZM/A)
- ÚJ Bontatlan Apple Magic Keyboard (HUN)
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest