- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Az Acerhez:
Most nem azért, de ha annyira hordozod tényleg sanszosabb a wifi, mint lanról lanra szállni, nem?
Ettől még ráfért volna... főleg ha munkagépnek akarják hívni. Ezzel együtt már nonszensz.Mondom ezt úgy, hogy munkagépen állandóan lanon vagyok én is.
Általánosságban:
Ott a másik amit írtam: eddig nem volt értelmes megoldás, most van type-c amivel nem csak az ethernet jön ki, de jó esetben töltheted és 1-2 displayport is van rajta. Én innentől simán erre mennék.Ha már portok és munka: engem sokkal jobban hátráltat, hogy két monitor kéne, de nincs két digitális kimenet kb. egy notin sem. A vérkomoly munkagépeken sem. És valahol jogos, mert lan, 2-3 digitális kimenet, usb is legyen, stb... az, hogy 1 lan még ráfért volna nem jelenti azt, hogy másik 5-6 is ráfér simán.
Persze erre ott a dokkoló, de meg lehet nézni pl. Latitude-hoz mit adnak, a fél asztalt elfoglalja, mert máshova került a port, de a dokkolót nem sikerült hozzámódosítani 4-5 éven át. Biztos drága lett volna... ja nem, mert aranyárban adják.
Most a type-c-vel meg kb. minden meg van oldva - ha van a gépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házimozi belépő szinten
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest