Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Az Acerhez:
Most nem azért, de ha annyira hordozod tényleg sanszosabb a wifi, mint lanról lanra szállni, nem?
Ettől még ráfért volna... főleg ha munkagépnek akarják hívni. Ezzel együtt már nonszensz.Mondom ezt úgy, hogy munkagépen állandóan lanon vagyok én is.

Általánosságban:
Ott a másik amit írtam: eddig nem volt értelmes megoldás, most van type-c amivel nem csak az ethernet jön ki, de jó esetben töltheted és 1-2 displayport is van rajta. Én innentől simán erre mennék.Ha már portok és munka: engem sokkal jobban hátráltat, hogy két monitor kéne, de nincs két digitális kimenet kb. egy notin sem. A vérkomoly munkagépeken sem. És valahol jogos, mert lan, 2-3 digitális kimenet, usb is legyen, stb... az, hogy 1 lan még ráfért volna nem jelenti azt, hogy másik 5-6 is ráfér simán.
Persze erre ott a dokkoló, de meg lehet nézni pl. Latitude-hoz mit adnak, a fél asztalt elfoglalja, mert máshova került a port, de a dokkolót nem sikerült hozzámódosítani 4-5 éven át. Biztos drága lett volna... ja nem, mert aranyárban adják.
Most a type-c-vel meg kb. minden meg van oldva - ha van a gépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5430 i5 12 gen 1235UCPU 16GB RAM 240GB SSD 14" FHD LED HUN bill W11pro laptop notebook
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 255 G9 Ryzen 3 5425U 8GB RAM, 512GB SSD,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gar
- Asus VivoBook GO 15 Inteli3-N305 8GB RAM 512GB SSD, Megkímélt, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HP 255 G10 Laptop Ryzen 3 7330U 8GB RAM 512GB SSD Megkímélt, Töltővel, Dobozával, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest