Új hozzászólás Aktív témák
-
vipisti
tag
válasz
Kuznyikov #3248 üzenetére
Szia, kösz ezt megpróbálom. Kár lenne emiatt kidobni, más baja nincs.
A Chrome is flash plugint használ? A flash meg tudja izzasztani az Atomot. Kísérletezz az említett processor affinity beállításokkal. Az alap teljesítményen nekem már ennyi javított: CPU 0-ra állítod az explorer.exe processt és CPU 1-re a dwm.exe-t. Próbáld ki, hogy a FlashPlayerPlugin processt is CPU 0-ra állítod.
-
vipisti
tag
válasz
win7man #3245 üzenetére
AOD255-öt nyúzok évek óta, nálam net + film (mp4) + word a felhasználási terület. Ezekre simán jó, win7-ben javított a prociterhelésen egyes processek cpu-affinityjének átállítása 2 magról egyre (időnként túl nagy volt a CPU-terhelésem, gugliztam, ez segített). Ezek a gépek nem játékra valók, bár nem tudom, az általad említettek mennyire régiek, én nem játszom.
Van viszont egy gondom, valamiért kontakthibás lett a tápcsatlakozója a sok kihúzás-bedugástól, és ma már bárhogy forgattam, nem akar tölteni. Erre megoldási javaslat?
-
vipisti
tag
Helló, segítséget kérnék. D255-ben 1G 800Mhz-s Kingston DDR2 volt, ezt feltolnám 2G-re. Azt olvastam angol fórumokban, h 1.5V-os RAM fog belemenni, az általánosan elterjedt 1.8V-osokkal nem működik. Amit ott javasoltak Crucial SODIMM-et, azt sajna nem tudtam beazonosítani honi webáruházakban. Általában nem tüntetik fel se a serialt, se a feszültséget, az általános tapasztalatom meg az, h ilyeneket felesleges is tőlük megkérdezni. Tudna valaki konkrét modult javasolni, vagy helyet, ahol segíthetnek rajtam? Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Asus és MSI netbookjához képest kisebb csinnadrattával érkezik nyár végén az Acer aprósága. Most egy előszériás példánnyal találkoztunk.
- Asus RoG STRIX G17 Notebook! WQHD 240Hz / Ryzen 7845HX RTX 4070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- MacBook Pro 16" 2021 / M1 Pro / 16GB / 512GB / Space Grey (117)
- 16" m1pro macbook pro minden gyári tartozékával, tökéletes műszaki állapotban, megkímélve.
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest