Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• strust

csendes tag

válasz hanee #393 üzenetére

Köszönöm a válaszod :)

Ebbe van mélynyomó is :)

[I]"Hangulat
    Az Aspire Gemstone blue design kombinálja a második generációs Dolby Home Theater technológiát erőteljes audio technológiákkal - CineSurround, Tuba CineBass erősítő és True5.1 kimenet – melyek új mértékadói a notebookok hangkapacitásának. Az Aspire 8920G a világ első notebookja, amely beépített multi-speaker True 5.1 surround hangot biztosít öt integrált hangfallal, így ideális választás a Full HD filmekhez és játékokhoz.

A specifikusan létrehozott henger-stílusú Acer Tuba CineBass mélynyomó meghaladja a 10 W-ot, a lehető legtisztább mély hangokat biztosítva Dolby Natural Bass technológián keresztül. A fokozott hangerővel a statikus hangokat és tompítást kizárja, így a zenekedvelők hallhatják a mély basszusokat is! "[/I]

Szerintetek ezen el fog futni a GTA IV? Ez a legfontosabb :) GTA fanatikus vagyok :)

Játékoknak mi a fontosabb? A processzor, vagy a videókártya?
    Van egy másik config amibe 2.4-es proci van és 9500-as vga... melyik jobb? ez vagy a fentebb írt gép?

• strust

csendes tag

Sziasztok!

Gépvásárlás előtt állok, és egy olyan laptopot néztem ki ami minden téren megállja a helyét pár évig... Az aztali gép túl nagy helyet foglal, és hát ugye nem elég hordozható :D

Főbb szempontok ezek:
    -Fussanak rajta a játékok... Főleg a GTA IV
    -Film téren is jó legyen :)
    -Hangzás téren is :)

Ezt néztem ki: ACER Aspire 8930G-584G32BN

Ebbe 2.0-ás proci van és 9600-as videókártya :)

Ezen a gépen minden mostani játék fut szaggatás mentesen ugye?
    Mi a véleményetek a laptopról?
    Az 5.1-es hangzás az mennyire jó? Gondolom nem olyan mint egy rendesen elhelyezett komplett 5.1-es rendszer :D Basszus van benne rendesen?

És még egy kérdés... Ha már felbontást használok mint a fullHD akkor nem lesz szemcsés a kép?
    Mert ismerősömnek van lcd monitorja és ott ha nem egy bizonyos felbontást használsz akkor furcsa a kép :S

Új hozzászólás Aktív témák