Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini PC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azt azért tegyük hozzá, hogy alapból ingyenes lesz a játék.
-
imibogyo
veterán
Az tiszta sor, de hol csatlakozik ez az én mondandómhoz? Egy arcade játékot nem lehet tisztességes textúrákkal és grafikával elkészíteni? Például a HAWX is sokkal szebb.

A "szimulátor" dolog csak arra vonatkozott egyébként, hogy egy ilyen komoly fizikával rendelkező játéknak meg van a "mentsége", hogy miért nem marad sok erőforrás a grafikára, de ennek a játéknak ez nincs meg. Szerintem.....
-
imibogyo
veterán
Huhh, azok a földi textúrák ütnek. Mint ha csak google maps-es műholdfotókat húztak volna rá a tájra....

Persze értem én, hogy repülős játéknál nem ez a legfontosabb, de azért na. Ez szerintem nem egy olyan szintű "szimulátor" aminél az erőforrások nagy része a fizikai számításokra menne el (lásd X-plane, vagy FSX).
Új hozzászólás Aktív témák
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple MacBook
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Samsung Gear S3 - második kör
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest