Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
Kb. mintha én flexeltem volna kint a garázsban, elég kókány. Vagy már itt is az van mint az autóknál, hogy 1.2-es Corsára sportdob és akkor az már részingkár lesz?
[ Szerkesztve ]
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Simon02
tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #39 üzenetére
Nyilván nem érte volna meg egy teljesen újat tervezni, de azért a Zotac (ill a számtalan leányvállalata) rendelkezik más, kisebb hűtésekkel is. A kör alakú, középen ventillátorral rendelkező verzióra gondolok pl ami sok Gainward kártyán is van - családban is maradna Oda csak műanyagot kell köré "építeni", az csak belefér a büdzsébe..
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Simon02
-
Apika
addikt
válasz ViiiiktorOC #17 üzenetére
Mintha valaki otthon barkácsolta volna rá, különösen az alulnézeti képen. Felülről pedig úgy látszik, mintha alatta is a kártya lenne...
-
Simon02
tag
Mi értelme a rövid nyáknak (a költségmegtakarítást leszámítva), ha ráraknak egy ilyen hosszú hűtőt, ugyanúgy elfoglalja a helyet
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Simon02
-
banhammer
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #35 üzenetére
Nekem tetszik.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Szokásos Zotac gyártmány.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
banhammer
veterán
Nyugodtan rá lehetett volna rakni valami rövidebb hűtőt.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
-
MZperX75
addikt
Van még a készleten ennyi meg annyi selejt GPU ,hogy ezt az SE verziót még ki tudják hozni?
Raktársöprés,mondjuk szerintem nagy durranás lesz a Kepler
előzetes híresztelések ,kisebb magméret 190W-os TDP-vel GTX580!
Jól hangzik,de...majd meglátjuk. -
Tibor_560sec
aktív tag
válasz fatallerror #28 üzenetére
Hat az uttobbi idokben qrvara nem tudjak az nV-nel beloni az arakat normalisan ...
Nincs ezzel a kartyaval semmi baj ...
csak valoszinu, hogy nem emberi aron adjak oket ...Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
-
Dark KillerX
addikt
Sztem elég lett volna ha a GTX560 árát lefaragták volna olyan 40k-s szinte!
-
Móci
addikt
Teszkó gazdaságos vga.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
fatallerror
addikt
válasz Tibor_560sec #27 üzenetére
elég ciki próbálkozás ez a kártya bár lehet úgy nézi az nvidia h jó így legalább kiszórjuk a selejt cumókat és még 1 kis pénzmaghoz is jutunk
don't tell me what i can't do!
-
Tibor_560sec
aktív tag
válasz fatallerror #26 üzenetére
Hat viccet felreteve ha 30 e Ft-nal tobbet nem er (nekem)
Adjak a stock GTX560 VGA-t olcsobban
es akkor nem kell ilyen eletkeptelen kartyakkal kinlodni ...Dark KillerX :
Nem en , hanem ok almodnak , hogy ilyet vegyek ...Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
-
fatallerror
addikt
válasz Tibor_560sec #23 üzenetére
jó ennyiért még ölnék is egymást az emberek xD
-
XCube
tag
Teljesen jók ezek a mai átfújós rendszerű referencia hűtők. Én mindig is ilyen kártyákat használtam és a ház saját szellőztetésénél nem volt hangosabb. És persze hallotam és szereltem sok dupla axiál ventis hűtővel szerelt darabokat, de olyan veszedelmes különbséget nem tapasztaltam. Tény, hogy halkabbak és némileg jobban hűtenek, de levegőáramlás szempontjából még mindig a radiál átfújós megoldás a jobb. Főleg olyan usernél, aki nem ért hozzá és nem oldja meg a rendes szellőztetést, szépen be tudnak fűteni a normál ventis hőcsöves VGA -k.
"A lótrágya jól tüzelt, ám a ló népének még volt mit tanulnia a szellőztetésről, kezdve a szó jelentésével."
-
Dark KillerX
addikt
-
Tibor_560sec
aktív tag
válasz fatallerror #21 üzenetére
Monjuk ha 23-26 e Ft kozott meg lehetne kapni 3 ev garanciaval akkor en lennek a vevo
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
-
Yutani
nagyúr
-
fatallerror
addikt
kíváncsi vagyok hányan választják majd ezt a kártyát
-
MongolZ
addikt
válasz Brutális eb #14 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy ronda, hanem hogy elsietett. Ettől még lehet jó, vagy rossz. De számomra ez azt jelenti, hogy a gyártók maguk sem veszik komolyan ezt a kártyát, ezért kerülendő.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Meglehetősen érdekesen fest ezzel a hűtővel.
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
dangerzone
addikt
Sietés, kapkodás, az megy.
Ez a kártya is úgy keletkezett, hogy a nyák egy részét levágták svájci bicskával.... -
Brutális eb
addikt
Te vitrinben akarod nézegetni vagy mi?
Én azt hittem eddig,hogy a vga játékra,szórakozásra,munkára van......Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
mghltm
addikt
csak erolkodnek ezzel a kartyaval...
(#12) dlacika a 768-asnal erosebb, az 1024-esnel gyengebb
[ Szerkesztve ]
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
dlacika
csendes tag
Nem akarok hülyeséget mondani, vagy írnia. de az 560Se Kártyától a 460 GTX erősebb kártya nem ? mivel nem butított változat.
vagy mégis gyengébb?Dlaci
-
Yutani
nagyúr
Azért üres, mert a feszültségszabályzót a kártya elejébe (hátlaphoz) telepítették, így a tápcsatlakozó felőli vége maradt üresen. Mondjuk szebb lett volna az elrendezés, ha a "klasszikus" formát követik, de az egész kártyát beborító hűtő miatt úgysem látszik semmi.
Ez a Zotac meg nagyon nyomorék.
#tarcsad
-
MongolZ
addikt
Hát ez a rövid nyák a hosszú refhűtővel elég... elsietett tervezést sejtet (nem akartam gagyit írni)
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Rakhattak volna rá valami kisebb hűtőt nagyobb ventivel, legalább helytakarékos lenne...
<< Heimdal >>
-
Efbialy
tag
Nem értem mi a baj a rövid nyákkal, azon túl hogy szokatlan.
Nekem a HD7770-es hosszú nyákkal sokkal furcsább, mivel az meg tök üres. -
matteo_szg
őstag
Nagyon úgy fest, hogy csak az NVIDIA exkluzív partnerek élhetnek a GTX560 SE kiadásával, illetve ennyire van elegendő GPU.
Hazánkban egyébként már rendelhető a Gainward-féle verzió bruttó 37 000 Ft-ért.
jupiiii
-
Szlopa
tag
Jól látom, hogy két PCI-e tápcsati van rajta?
Így már érthető a hűtő...
-
nagyúr
Még mindig ezekkel a hűtőkkel bajlódunk? Ezek mindig hangosak. Bár igen kell hagyni teret a vga hűtők gyártóinak is.
-
shteer
titán
ez a rövid nyák érdekesen fest az 570 refhűtővel
szerintem jónak tűnik..
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest