Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• masterful87

senior tag

válasz Geller72 #61 üzenetére

"Ebből nekem csupán az bizergálja a csőröm, hogy alapból mindenki bűnösnek van beállítva. Egy kollektív, fix bűnösségből indul ki a dolog, ahol mindenki sárosan indul és mindenkiről el van döntve hogy bűnös, mielőtt bármit is feltételeznénk."

Sose figyeltem oda jog órákon, de azt azért tudom, hogy az Alkotmány kimondja, hogy mindenkit megillet az ártatlanság vélelmezése, amíg be nem bizonyosodik a bűnössége!
    Ez csak nekem tűnik alkotmány ellenesnek? :DDD

(#60) BonFire:
    Többnyire egyetértek az általad leírtakkal is, pedig én is a ma jellemző demagóg dumát vallom!
    Egyedül ezt egészíteném ki:
    "A warez egyenesági következménye, hogy az audiovizuális termékek minősége fokról-fokra csökken."
    Sztem meg az internetes társadalom és a rohanó világ egyenesági következménye a minőség romlás! Régen tényleg csak az zenélt, akinek tehetsége volt, mert ha sz@r lett volna, akkor azonnal vége lett a karrierjének!
    Ma meg boldog-boldogtalan zenél. Legfőképp az "zenél" akit valami "országos", fantasztikus, über-szuper "tehetségkutatóban" "felfedeznek"!
    Sztem a wareznak semmi köze a minőségromláshoz! Hogy is lenne köze, amikor az országos kertévéken pákó féle véglényeket tolnak a képünkbe, az ilyen még a warezen se kell senkinek!
    És hiába hangzik demagóg dumának, de tényleg a koncertezni kell, és abból fognak megélni ma is, úgy ahogy a múltban is tették!

Új hozzászólás Aktív témák