Új hozzászólás Aktív témák
-
alevan
őstag
válasz
cairojack #130 üzenetére
Hülye hasonlat, de ez pontosan olyan, hogy lemegyek a piacra almát venni és azt mondja nekem az eladó, hogy 1000 forint, és választhatok, hogy ezért a pénzért EGY darab almát veszek, vagy egy egész zsákkal.
Ki az a hülye, aki az egy darab almát viszi el.
Mert hát lehet mondani, hogy "de hát nekem nem kell egy zsák alma" vagy hogy "annyit nem tudok megenni", de az ugye nem baj, ha több van valamiből, mint ha kevesebb. Mert még jól jöhet az a zsák alma később.Erről nekem ez jut eszembe:
Egy kiskereskedésben egy flakon üdítő (hogy ne reklámozzak semmit, legyen...... Coca Cola
) tegyük fel,
hogy 100 forint. Ha elmész egy szórakozóhelyre, vagy egy kicsit "francosabb" étterembe, ott egy pohár Kóla 300-500 forint. Én akármikor megyek szórakozóhelyre, mindenki tucatjával issza a 300 forintos pohár kólát, nem gondolva arra, hogy a kiskereskedésben is megkaphatja harmadáért. Tudják, mégsem csinálják.Amúgy valóban igazad van. Ezen az áron a WinRT versenyképtelen. Viszont minap olvastam "pletykákat", hogy a Microsoft nyitna kína felé. Egy MTK procival már olcsóbb a tablet. Ha nem kell magnézium ház, dokkoló, billenytyüzet, stb, már le lehet felezni az árat. És ha nem csökken olcsóbb procival a sebesség, még el is terjedhet.
Ne érts félre. Valóban, az X86 verzió többet nyújt. Viszont figyelembe kell vennni, hogy: terjed az ARM. valóban gyengébb, mint az X86 (jelenleg), de fejlődik. Kell egy rendszer ami kompatibilis ARM procikkal, miközben a ráírt programok X86-on is könnyen elindíthatóak. Ez a Windows Runtime. Idővel gyorsulni fog az ARM verzió, több API lessz, nyiltabb lessz (vagy jönnek az XDAsok és kinyitják
).
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged