Új hozzászólás Aktív témák

• cairojack

aktív tag

válasz alevan #99 üzenetére

Hát amiket eddig találtam, mind nagyon hulladék volt.

Azért ezt ki fogom próbálni este. Hátha nátha. Köszi a tippet, majd írok, hogy mennyire nyerte el a tetszésem. THX.

Szerk: Egész mostanáig nem volt olyan Windows-os tablet, ami megütötte volna a használható szintet. Most is rezeg a léc. Eddig vagy erős procival jöttek ki, de nulla üzemidővel, és aktív hűtéssel, vastagon, vagy a harmat gyenge atomokkal, amik a full HD filmeket se vitték. Plusz drágák voltak, meg rondák. Az új atom sokat dobott a történeten, most van olyan proci, ami passzív, és ha erősnek nem is nevezném, használható. 4-5 éves (ócsóóó) irodai gépeket megver teljesítményben.

Szerintem most léptünk át abba a kategóriába, hogy a hardver átlépte a használhatósági küszöböt. Ezért is vettem meg én is az én W8-as tabletem. És nem bántam meg a váltás, bár az élet nem fenékig tejfel itt sem, de nem nagyobb szívás, mint egy droid.
    Most már csak a szoftveres oldalt kéne rendbe rakni. Egy jó Win 9, és egy korrekt Appstore, és ripsz-ropsz át tudnák venni a Win-es táblák a NR1 pozíciót. Illetve azt talán nem, mert a 20-30 rugós kínai cuccokkal árban sosem lesznek versenyképesek, de a Zepölt simán ki tudnák gyilkolni. A problémát ott látom, hogy a fenti okfejtésben KVA nagy az a "HA".
    Kérdés, hogy az MS képes lesz-e használhatóra megcsináni a Win9-et, mert a 8 minden csak nem az. De én bizakodó vagyok. :) :C

Új hozzászólás Aktív témák