Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Hát amiket eddig találtam, mind nagyon hulladék volt.
Azért ezt ki fogom próbálni este. Hátha nátha. Köszi a tippet, majd írok, hogy mennyire nyerte el a tetszésem. THX.
Szerk: Egész mostanáig nem volt olyan Windows-os tablet, ami megütötte volna a használható szintet. Most is rezeg a léc. Eddig vagy erős procival jöttek ki, de nulla üzemidővel, és aktív hűtéssel, vastagon, vagy a harmat gyenge atomokkal, amik a full HD filmeket se vitték. Plusz drágák voltak, meg rondák. Az új atom sokat dobott a történeten, most van olyan proci, ami passzív, és ha erősnek nem is nevezném, használható. 4-5 éves (ócsóóó) irodai gépeket megver teljesítményben.
Szerintem most léptünk át abba a kategóriába, hogy a hardver átlépte a használhatósági küszöböt. Ezért is vettem meg én is az én W8-as tabletem. És nem bántam meg a váltás, bár az élet nem fenékig tejfel itt sem, de nem nagyobb szívás, mint egy droid.
Most már csak a szoftveres oldalt kéne rendbe rakni. Egy jó Win 9, és egy korrekt Appstore, és ripsz-ropsz át tudnák venni a Win-es táblák a NR1 pozíciót. Illetve azt talán nem, mert a 20-30 rugós kínai cuccokkal árban sosem lesznek versenyképesek, de a Zepölt simán ki tudnák gyilkolni. A problémát ott látom, hogy a fenti okfejtésben KVA nagy az a "HA".
Kérdés, hogy az MS képes lesz-e használhatóra megcsináni a Win9-et, mert a 8 minden csak nem az. De én bizakodó vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egy óra, két rendszer
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- 17" SNSV - N3450 proci, 12GB RAM, 256GB SSD - patika állapot, kitűnő akku!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Asztali PC , i5 8400 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 500GB SSD
- Karcmentes Google Pixel Watch 3 (Obsidian fekete) Több mint 50.000 Ft Értékű Kiegészítővel!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest