Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SSD kibeszélő
- Milyen széket vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Classic Shellnél arra gondoltam, h legfelül a menüben, ott marad a "Kezdőképernyő" megnyitás lehetősége, de amúgy a fenti dolgokat letiltva, szinte sehogy se tudsz azon kívül kimenni a Metróra. Gondolom ezért tették bele "mentőövként", mint lehetőséget.
Ez nem elég? Nem, akkor nem fogsz W8-cat használni, ennyi.
Egyébként a linkelt kép az eredetileg nem a 8.1 start menüje (ha használnád, tudnád...), mert abban nincs ilyen...csak a fejlesztők jobb híján azon mutatták be, külön a kis belső rendszerükön. De a W9-ben ilyen lesz, ami ha nem is fog tetszeni, ugyanúgy lehetőség lesz Classic Shell és társai felrakására, amivel pár kattintással lecserélheted.
Azt meg ne mesélje be nekem senki, te se, h ez esetben néhány youtube-os videó és review végignézése = reális tapasztalattal, mert ez marhára nem igaz...
Szerintem, amit leművelsz, v amilyen érvekre hivatkozva megtagadod az új rendszereket, az már kicsit túlzás, mondhatni már-már eszement...
Mond ki kerek perec, NEM akartál/ akarsz XP-ről amúgy se váltani (5-10 évig jó lesz még), aztán kész (nyilván a te dolgod), de ne ilyen hülyeségeket felhozni, főleg kipróbálás nélkül, mert ez már tényleg ez vicc...no comment.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest