- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flame_
tag
Na, kacsa, hát eddig a Win7 helyigényéről mondtál hülyeségeket... és valahogy azzal a két hangulatjellel kiegészítve sem tudom másképp értelmezni, mint hozzá nem értésből elkövetett dezinformáció. De ezt már sztem rég túltárgyaltuk, hagyjuk már. Tévedés volt, ki lett javítva. Ennyi. Ha rám hallgatsz nem csinálsz személyes ügyet belőle
Annak az Atom procinak a sebessége látod kapásból egy másik kérdés
Én nem csak utánanéztem, hanem több alkalommal ki is próbáltam mit tud egy Atom különböző órajeleken. Igaz többségében egy N270-ről van szó, de amennyire néztem direkt összehasonlítható a Z5xx-el is. Nos - mint ahogy többen is megfogalmaztuk, immár Veled együtt - vannak kétségeim afelől, hogy egyáltalán kellően gyors lesz. Annak ellenére, hogy mindennapi feladatok során (böngészés, XP-vel szüttyögés, OpenOffice) meglepően nem volt lényeges különbség a 800 és az 1800 MHz-en járatott Atom között. Olyannyira, hogy folyamatosan naplóztattam az órajelet, mert nem hittem el, hogy leszabályozta -
kcsa
veterán
oké, ti vagytok az okosok, én meg hülye. biztos nem néztem utána hogy mit tud az atom, és biztos véletlen a smiley az eredeti sor végén. de visszavonulok hogy igazatok legyen.
-
Morden24
nagyúr
Ez konkrétan az Ultimate helyigénye.
Nem feltétlenül Ultival szállítják, és nem kell XP mód. Ez utóbbi ráadásul nem az oprendszer szerves része, ergo mondhattad volna azt is, hogy fotosoppal együtt meg a 75%-át foglalja el.
És erre minek kéne x64? Hogy kiírja a telepítő, hogy ezen a paltformon nem futtatható?Lehet, hogy én bunkó vagyok, de te meg csak a szokásos dezinformációt terjeszted.
-
Flame_
tag
[OFF]Süt belőle, tény. De bizony okkal. Minek okoskodsz bele valamibe egy alapvetően szakmai fórumon, ha nem ismered pontosan?
Igazán várható, hogy valaki ki fog javítani... és bizony szíve joga ezt az alapvelvek tiszteletben tartása mellett úgy megtenni, ahogy jónak látja.
Ezen kommented pedig a korábbit cáfolja, bár az oly' fontos gyakorlati tapasztalatot még mindig nélkülözi. Némi támpontként fogadd talán el fórumtársaid konkrét tapasztalatát... pláne hogy meg lett fogalmazva olyan hangnemben is, amit talán nem kifogásolsz Te sem.[/OFF]
A cuccot meg kipróbálnám szívesen, már csak azért is mert nem sok ilyet fogtam eddig
Meg nagyjából az első pár kommenttel egyetértve magam is kíváncsi vagyok mit tud.
-
Silentfrog
veterán
nem értem igazán miért fontos,hogy dx10,1 itt ennél? Meg miért jobb mint a pont ugyanez az árkategoriáju netbookok? Azt meg végkép nem vágom mire elég egy hangyabokányival 1 ghz fölötti atomproci,
-
bsh
addikt
segítek: atom 510, nem tud sem 64 bitet, sem intel vt-t, ergó a 64bites win7 felejtős, csakúgy, mint az xp mód, úgyhogy nem kéne neked összeadni a 64bites win7 + xp módhoz szükséges ajánlott méreteket, és kijelentni, hogy az megeszi a vinyó felét.
egy sima w7 home premium 32 bites, lazán elvan 10 gigán. -
Misi1979
őstag
válasz
shabbarulez #11 üzenetére
Értelek, de tegyük fel, hogy az én tabletem felhasználói élményt nyújt. Manapság trendi dolog az érintőképernyő, lásd mobilok, a netbookok eladási statisztikái szárnyalnak, nosza, kombináljuk a kettőt! A netbookoktól kölcsönvesszük a költséghatékonyságot, vajon a keletkező készülék mennyire lesz képes egyáltalán felhasználói élményt nyújtani?
Tudom, hogy itt nem az a cél, hogy a PS száguldjon..
Egyébként érdekel, mi lesz a következő újítás netbook-tablet fronton.. kap vajon egy helyes kis kitámasztót a hátlap és használaton kívül digitális képkeretként funkcionálhat?
Egyébként a win7 ujjal történő vezérlése (akár a virt. billentyűzet is) elég rossz. Bár gondolom tollas lesz a jószág.
-
simonzé
addikt
Mire jó egy ilyen gép? Úgy értem miért vesz valaki ilyet egy netbook/notebook helyett?
-
kcsa
veterán
Látom süt belőled a jóindulat. (a.k.a: b.nkó)
If you want to run Windows 7 on your PC, here's what it takes:
■16 GB available hard disk space (32-bit) or 20 GB (64-bit)
■Windows XP Mode requires an additional 1 GB of RAM, an additional 15 GB of available hard disk space, and a processor capable of hardware virtualization with Intel VT or AMD-V turned on(és igen, tudom hogy a recommended nem egyezik meg a valós igényekkel, de mégis adhat támpontot...)
-
törölt tag
Rendszermemó lehetett volna több, egyébként nekem korrekt.
Linuxok kezelnek érintőfelületet? Mert akkor akár azzal is el lehetne adni. -
Misi1979
őstag
2.1 Ghz-s kétmagos tabletem van, ati vga-val és windows7-tel, szuperül teszi a dolgát a gép. Erős kétségeim vannak az atom procival kapcsolatban.. Persze a kisebb felbontás gyorsít valamit a dolgokon, de akkoris..
-
kcsa
veterán
Némi helyet elfoglal?
Mondjuk... a felét -
Móci
addikt
Érdekes kis gép, kíváncsi leszek rá. Na meg arra, hogy valóban elviszi e az atom...
-
1,1-es Atom? Hát, a Windows 7 szépen muzsikál a gyengébb gépeken is, na de azért ez túlzás már talán, főleg érintőképernyővel. Erre kíváncsi leszek...
Talán a GMA500-tól még használhatóvá is válik valamelyest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest