Új hozzászólás Aktív témák

• vlevi

nagyúr

válasz BiP #117 üzenetére

"Tényleg gyors a fast boot, sokat számít. "
    Nekem W7 volt a tizedes előtt, de szerintem nem bootolt lassabban.
    Most is elszöszmötölt pár másodpercig, mire bejön a bejelentkező ablak, a W7 sem volt lassabb, mert a W7-en a 4színes ablaknak nem volt ideje összeérni, már bennvolt.

Itt viszont, W10-en átverés van, mert a bejelentkezés után sokkal tovább tart, amíg szöszmötöl a desktop megjelenítésével. Nem mértem stopperrel, de W7-en hamarabb abbahagyta a meghajtó babrálását, mint most.
    A rendszer egy 128gigás Samu830 SSD-n van, és szerencsére nálam mindíg is csak másodpercnyi eltérésekről volt szó, de ez a "sokkalgyorsabbaboot" dolog számomra felfoghatatlan.
    Próbáltam ki vagy bekapcsolni a gyorsindítást, de én érdemi különbséget nem látok a kettő között, pedig UEFI bootot használok, úgy, hogy a Legacy BIOS is ki van kapcsolva.

(De asszem, néhányszor már megígértem, hogy ezt többé nem írom le a PH fórumokon. Most is megígérem, nemtudom, be bírom-e tartani :)
    Ahogy azt se fogom tudni magamban tartani, hogy az ilyen csodálatos Paint3D és egyéb ökörségek helyett inkább azzal foglalkoznának, ami nem működik, és tegyék rendbe. Mert nálam van 4-5 dolog, ami sose működött, (illetve, de semmi bajom nem volt vele W7-en, de amióta ez a vacak van a gépen, azóta szopok vele). Ezek a dolgok, ha jól számolom ez a 3. nagy update, és mit adtak nekünk a rómairedmondiak? átszínezhető ablakfejlécet, meg 3 helyett 4 oszlopos start menüt? Hihetetlen újítások :R
    De az, hogy a pendriveot, ha egyszer kihúztam, többé nem érdemes bedugni, mert a driver hibát jelez, és nem indul el? Meg még pár nyalánkság.
    És én még szerencsésnek tartom magam, mert nekem úgy alapvetően működik, nagy drámák nincsenek, csak ezek a bosszantó apróságok. De a W10 fórumon lehet olvasni kínlódásokról, de nagyon.

Új hozzászólás Aktív témák