- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
awexco
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Nekem Chromeba volt furcsaság 1-2 verzióval ez előtt ... most nem néztem még majd megteszem . Fullhd YouTube video (4600u apu) cpu erős load . Majd feltettem 4kra ott kevesebb cpu load és beindult a vga gyorsítás ... dühítő mert rohadtul tudja csökkenteni az aksi időt . Nem éreztem értelmét mert nem tudom kinek bugreportoljam a dolgot (Chrome , YouTube , Amd ) 🤔🤷♂️😢
-
Xelo
addikt
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
mielőtt felraktad az újabb, hwst nem támogató drivert kikapcsoltad a hwst? mert olvastam erről hogy driver cserénél a win úgy hagyja, és ha az új driver nem támogatja az okozhat összeakadást.
-
FLATRONW
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Az új driverekből kivették a GPU-s HWS támogatást?
Miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- RX 6650XT OC 8GB Challenger
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G - 3 év gari ALZA - minimális alku OK
- 27% - ASUS ProArt RTX 4060 Ti OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest