- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbandi
tag
válasz
PandaMonium #113 üzenetére
Ezzel egyet értek, nekem is nagyon gyanús, hogy az opengl el fog sorvadni szép lassan, mert az engine-ek átveszik a szerepét.
-
bbandi
tag
válasz
PandaMonium #87 üzenetére
Mert a Vulkan alacsony szintű, azaz sokkal több terhet rak az alkalmazásra, cserébe jobb teljesítményt lehet belőle kihozni (főleg kevésbé terheli a cpu-t).
De mondjuk egy indie fejlesztő nem fog rámenni a grafikára, mert abban esélye sincs egy AAA budgettel szemben, szóval neki inkább gyors fejlesztés kell, nem teljesítmény, erre magasabb szintű apik jobbak. -
vinibali
őstag
válasz
linux alatt a nyílt driverek még így is években mérhető lemaradásban vannak a zártakhoz képest, nagyon sok hardver meg szerintem AMD vonalon GCN alatti, szóval nem is támogatná az API-t rendesen. ez csak egy néhány százalékos rétege a potenciális felhasználóknak, de elsősorban itt van lehetősége a terjedésre.
én is a radikális változások híve vagyok, mert azzal lehet előre lépni, de tudjuk az ipar mennyi szeret forradalmasítani (vagy csak beszélni a változásról) -
válasz
Mert gondolom sokan nem tehetik csak úgy meg hogy kukázzák és azt mondják az ügyfeleiknek hogy felejtsük el az eddigieket és itt az új... azaz itt lesz az új majd fél-egy év múlva legalább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Renault, Dacia topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- War Thunder - MMO Combat Game
- Medence topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged