- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbandi
tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Ezzel egyet értek, nekem is nagyon gyanús, hogy az opengl el fog sorvadni szép lassan, mert az engine-ek átveszik a szerepét.
-
bbandi
tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Mert a Vulkan alacsony szintű, azaz sokkal több terhet rak az alkalmazásra, cserébe jobb teljesítményt lehet belőle kihozni (főleg kevésbé terheli a cpu-t).
De mondjuk egy indie fejlesztő nem fog rámenni a grafikára, mert abban esélye sincs egy AAA budgettel szemben, szóval neki inkább gyors fejlesztés kell, nem teljesítmény, erre magasabb szintű apik jobbak. -
vinibali
őstag
válasz
PandaMonium
üzenetére
linux alatt a nyílt driverek még így is években mérhető lemaradásban vannak a zártakhoz képest, nagyon sok hardver meg szerintem AMD vonalon GCN alatti, szóval nem is támogatná az API-t rendesen. ez csak egy néhány százalékos rétege a potenciális felhasználóknak, de elsősorban itt van lehetősége a terjedésre.
én is a radikális változások híve vagyok, mert azzal lehet előre lépni, de tudjuk az ipar mennyi szeret forradalmasítani (vagy csak beszélni a változásról) -
válasz
PandaMonium
üzenetére
Mert gondolom sokan nem tehetik csak úgy meg hogy kukázzák és azt mondják az ügyfeleiknek hogy felejtsük el az eddigieket és itt az új... azaz itt lesz az új majd fél-egy év múlva legalább.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest