Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Az oké, hogy megemlíted, hogy az új API kiindulási alapja a mantle volt, ezért erősen hasonlít a kettő. Az is, hogy kitérsz arra, hogy vannak opcionális funkciók (hirtelen nem tudom, itt is extensionöknek nevezik-e őket), ahová a mantleből kidobált cuccok kerültek. Az, hogy a cikk 3/4-e az AMD és az új API viszonyát ecseteli, az nem oké. Az ilyenek miatt kezelem az utóbbi pár évben fenntartással a cikkeiteket, mert egyszerűen torzítanak. Főleg a tieid.
Amikor a cikk olvasása előtt főoldalra keveredtem, akkor az OpenCL-es cikk még nem volt kint, de mindegy. Az amúgy korrekt lett. Szerintem mondjuk a mai bejelentésekben a nagy durranás az éppen az, hogy közös alapra kerül a grafika és az általános számítás, egyrészt átjárhatóság lesz a két világ között, másrészt normális, egységes stack lesz az egész alá húzva (OpenCL-re, OpenGL-re multiplatform fejleszteni tudtommal eddig vérpisálós volt). Abban én nem látok nagy újdonságot, hogy a furcsa nevűre sikerült glNext erősen a mantleből merít, ez tudható volt eddig is. Persze lehet ti máshogy gondoljátok, ahhoz a kettészedett cikk jobban illeszkedik, ebben nem szeretnék vitázni, csak leírtam az én nézőpontom.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest