- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
meci77
tag
Nekem azért jó a kompakt víz, mert mini-ITX házam van, és nem fér el egy magas hűtő.
Ez persze megint a "tetszik" kategória, mivel nem kötelező kis házat választani.
Amúgy az NH-D14-emet tettem volna bele.peace
-
P.e.t.ya.
senior tag
Jók ezek a vizes cuccok, én is kompaktokat használok (Kraken X40 és Alpenföhn Wasser).
Sokkal csendesebb és jobban hűt mint bármelyik léghűtés, nem mellesleg olcsóbban ki lehet fogni ezeket a kompaktokat. -
félisten
"szeretnék mindent hűvösebben is tartani a felsorolt tulajdonságok mellett"
No offense, de ez egy marhaság, onnan tudom, hogy én is mondogattam magamnak.
A custom vizemet 100k fölött adtam el használtan, 0 értelme van kb. amióta kijött a sandy bridge.
Megszállottságból/hobbiból van "értelme", de ezt olyan dolgokra szoktuk mondani, amit egyébként is nehéz megmagyarázni."Nekem ablakos a házam és jobban tetszik benne egy kompakt, mint egy nagy kocka."
A "tetszik" az egy olyan érv, amivel egyet tudok érteni, de "logikus" magyarázatot szerintem nem lehet ezekre adni."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
eventus
veterán
Azonban kis helyre jobban beférnek és a ramok sem zavarnak be. Nekem ablakos a házam és jobban tetszik benne egy kompakt, mint egy nagy kocka. Semmi panaszom sincs rá. Ahogy mondtam és Te is, a pumpa lehet bajos, de 5 év garancia az átlag rá, szóval belefér Lehet túlzás nekem egy 4670-re a H100i, de szeretnék mindent hűvösebben is tartani a felsorolt tulajdonságok mellett.
(#24) cain69: feltehetőek, de sajnos nagyrészt csak referencia kártyára Ilyen: [link]
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
nagyúr
gpu-kra nem akarnak kompakt vizet gyártani? több értelmét látnám...
a fogyasztásuk nem ritkán többszöröse a prociénak, míg a hűtési megoldásaikat nagyon bekorlátozza a hely. pl. már egy 10 centis venti sem jöhet szóba, nemhogy 12, vagy 14. helyette van 2-3 8-9 centis sokezer fordulaton meghajtott visításgyártó, megspékelve porral könnyen eltömődő lamellákkal.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
-
Praston
tag
Én decemberben mikor megjelent, megvettem a Raijintek Tritont, kiváncsi voltam mit tud, főleg hogy 23e ft körül volt és le a kalappal. Szóval a minnél több gyártó, annál nagyobb a verseny pártján vagyok én is.
i9-9900k , rtx 3090 , 32 gb
-
-
-
eventus
veterán
Én in kompakt pàrti vagyok. Nem kell félni tőlük, több előnyük is van.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Areturus
tag
Hasonló árban én is nézegettem kompaktokat de az lett a vége, hogy inkább apróról beszereztem egy Thermalright SilverArrow SB-E Extremet.
-
Milka 78
nagyúr
És különben is kik vagyunk mi,hogy ilyen buta értelmi képességekkel bármit is megítéljünk...szerintem mindketten olyan buták vagyunk,hogy szeretjük sz😵patni magunkat ilyen sz@rr@l
Olyan "gémer" kinézete van.Nem mondom,hogy rossz csak már kiöregedtünk ebből.Goblin12 : Hajrá!👍
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nekem bejövős, a hűtési képessége gondolom nagyjából megegyező lehet más hasonló felépítésű termékekével... Nagy csodák nincsenek már szerintem ebben a szegmensben sem...
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Ferkósza
tag
Már csak azt az apróságot lenne jó tudni, hogy hány wattos CPU-kat szabad/érdemes lehűteni velük....
-
kaszaking
tag
Szépnek szép, de vajon teljesítményében mit tudhat?
-
Televan74
nagyúr
Egyre több cég gyárt vízhűtést.Nehogy túlzottan a minőség rovására menjen.De lehet hogy jót is tesz a piacnak.hisz jó áron kaphatunk kompakt vízhűtést.
Mindenbe beleugatok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest