- NVIDIA® driverek topikja
- iPad topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
-
bteebi
veterán
válasz
#94529552 #23 üzenetére
Mondjuk én nem vagyok nagyon otthonos a sznob/burzsuj márkákban (érthető okok miatt
), de - tudtommal - a Loewe meg a B&O annak számított. Lehet, hogy nem a csúcsburzsujok között, csak a "kommersz gazdagok" között. Na mindegy, személyesen nem ismerek egyet se, a feltételezéseim meg vagy helytállóak, vagy nem
.
-
bteebi
veterán
válasz
#94529552 #21 üzenetére
Te nem, mert érdekel a technológia és hogy mi hogy működik. Az igazán gazdag emberek nagy része viszont sznob, és fingja se lesz arról, hogy éppenséggel mit tud a TV a szobájában, LCD, plazma, vagy épp OLED-e, hogy melyiknek milyen a valós kontrasztja, az input lagja, a színtere meg a mozgásfelbontása. Csk ránéz, hogy Loewe (még ha egy régebbi LCD paneles is), és közönyösen nyugtázza, hogy oké, míg ha meglát egy Goldstar (LG) TV-t, legyen az akár a csúcs OLED modelljük is, le fogja sajnálni, mert "nem márkás". Ennyi. Az audiofília meg még rosszabb (pedig a minőségi zenét én is minőségi körülmények között szeretem-szeretném hallgatni), még kevésbé "megfogható", szóval már gyakorlatilag ezotéria, még ha hellyel-közzel hozzáértők is vannak köztük. Többnyire ők a szegényebbek, akik csak vágynak az igazán jóra
.
-
bteebi
veterán
válasz
#94529552 #19 üzenetére
A Loewének (vagyis inkább a jogutódjának/új tulajnak) olyan szinten mindenképp van, hogy van OLED TV-jük (de valószínűleg LCD-jük is). És a Loewéhez képest kifejezetten kellemes dizájnnal és árral. Alig drágább, mint az LG, cserébe viszont minimum a hangja jobb. Loewének kifejezetten korrektnek tűnt... Részletekre mondjuk már nem emlékszem, de idei hír volt.
Amúgy meg szerintem egy olyan hotelben, ahová OLED TV-t tennének, igenis számít a név, sőt más nem is, mert a célközönség úgyis sötét a technikai háttérhez. Ha azonban azt látja, hogy hasonló márkájú TV figyel otthon is, akkor megnyugszik. Valószínűleg egyébként nem fog tévézni
.
-
törölt tag
Loewe vagy B&O már csak a múlt, a tévégyártáshoz sok közük nem hinném, hogy még lenne. Lehet, hogy ezek is forgalmaznak OLED tévét, és csak a felirat lesz más rajta, de ezért már senki nem fizet extra zsetont. A hotel tulajdonosok se hülyék, a vendégeknek meg tökmindegy, mi a felirat.
-
bteebi
veterán
Vékonynak vékony, de akkor is csak egy kommersz, proli LG marad, hiába ennek az egyik legjobb a képminősége a mai TV-k közül. Nem egy dísztárgy, és még csak szarul se néz ki, amik alapfeltételei a prémium életérzésnek
. Egy burzsuj hotelbe sznob TV-k kellenek a sznob embereknek, hiába szarabbak. Lehet az Loewe vagy B&O, vagy bármi más, csak drága legyen (érthető módon nem nagyon ismerek ilyen gyártókat
).
#6: Aki olyan hotelbe fog menni, ahová egy ilyet betesznek, annak otthon szobánként lehetne vagy 10 ilyenje, ha akarná. Előbb teszi (szándékosan) tönkre, minthogy el akarja vinni... Hacsak nem az élelmes magyar elmegy Dubajba, kibérel egy luxuslakosztályt egy éjszakára mondjuk 2 milláért, repjegy oda-vissza mondjuk fél millió, és akkor 2,5 millióért van egy 65"-os wallpaper TV-d
. A 2,5 millió és a piaci ár közötti különbség pedig a haszon
.
-
Lacccca87
addikt
Na igen, pont ez a baj.
Elszállt árakkal dolgoznak, mert félnek hogy nem térül meg a beruházás/fejlesztés bukás esetén, de így eleve bukásra van ítélve mert annyiért nem veszi meg senki.
Aki meg megvette azzal meg jól kitolnak hogy nem megy tovább a program mert vett drágábban egy moduláris TV-t amit ne mtud upgradelni. -
Clever0
senior tag
A Samsungnak is volt ketté bontott tévéje, Evolution kit-nek hívták. Olyan drága volt, hogy nem érte volna meg később kicserélni újabbra, de talán nem is készült már ilyen. Így rosszul jártak, akik ilyen tévét vettek, mert nem fogják tudni upgredelni az új szabványokra.
-
törölt tag
Kommentben írják, hogy a címnek nem kell felülni, ez egy LG reklám volt.
-
expander
senior tag
A világ legvékonyabb hotel tévéjét villantotta meg az LG
miutan elolvasom a cimet, rakattintok, elolvasom az egesz cikket, komolyan utana kell gugliznom, hogy megis mennyire vekony?
engem pont nem erdekel, hogy hany tizezer dollar egy ilyen, es hogy mit tud, csupan felkeltette az erdeklodesem a cikk cime, es azt gondoltam megtudom, hogy jelenleg hol tartanak a vilag legvekonyabb tv paneljei -
TK36
aktív tag
Jól néz ki, na de élőben milyen lehet?
A mentalitásból kiindulva (de ne legyen igazam) ezeket milyen könnyen el lehetne lopni, kivinni a hotelekből.?
-
Lacccca87
addikt
Kövezzetek meg de nekem tetszene ez a kialakítás más típusoknál is.
Szerintem tök felesleg minden sz@rt belepakolni a TV be, vagyis pontosítva a kijelzőbe.Jövőben a TV gyártók is jobban járnának szerintem ha kettéválasztanák a készüléket és a kijelzőt, mert így menet közbe lehetne cserélni a két részegységet.
Mert van hogy a képminőség bőven megfelel csak a szolgáltatások nem megfelelőek, vagy pont fordítva hogy elegendő a szolgáltatás csak a képminőség lehetne jobb.Részegységeket olcsóbban meg tudnád venni de természetesen az összkép mondjuk 10-20% al drágább lenne mintha ha hagyományos egybe TV-t vennél így a gyártók is jól járnak meg a vevők is ha később cseérlni kell valamit akkor kb fél áron megvan.
-
rii
nagyúr
üüüü ... durva az a kép a tv-ben
nem értem mér van ott a vajling ... egyből a tengerbe is lehet p.sálni .....
ja'hogy'a esővízgyüjtés?
végülis .......durva h hova eljutott ma már a tv .... a yunost-tól ... bár kg-ban és térfogatban lehet ugyanakkora
-
Soybex
őstag
A pénztárcám is vékonyodik ha veszek egy ilyet
-
Meg is tehetik ugyanis az oled az egyetlen olyan kijelzo technologia ahol a vekonyitas nem megy a kepminoseg rovasara.
-
kromatika
veterán
LG nagyon rá hajtott a vékonyításra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest