Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gV
őstag
130W-os 920-ra azt irja 230W-ot fogyaszt mikor a PH!-s tesztben 205W-nál megállt az egész rendszer, te használhatod a proci fogyik bibliájának, nekem viszont hiteltelen;
lökjenek 1 videot ahogy mérik a fogyit talán akkor hiszek nekik, addig nekem maradnak az Intelnek az adatai amit elfogadokés ha már fogyasztás, szted én mindent rózsaszínben látok amit az Intel ír?
pedig nem, a P55 délihíd funkciókat ellátva 65nm-en többett eszik a 130nm-es ICH10R-nél, ez pedig tré, jó is ha leállnak 1 kicsit, elgondolkodhatnának rajta h mi a faxt csinálnak -
shabbarulez
őstag
Spec Power 2008-as eredményekből található elég sok, két darab X5570-nel szerelt rendszerek maximum terhelés mellett 220-245W között fogyasztanak. Szóval 2x95W TDP-vel számolva, hozzáadva a chipesetek 30W TDP körüli értékét, egyéb dolgok az alaplapon, memória, hdd, ezek együtt egyáltalán nem esnek olyan messze a kimért maximum fogyasztásoktól.
Ugyanezek a mért értékek 2 db 2435-ös Opteronoknál 260W, maximum terhelés mellett. Annak a procinak az ACP-je 75W, TDP-je 115W.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest