- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
"Sorry, azt nem láttam. Sétálva olvastam a hszed."
Ok, bar ez szakmai forumon nem kifogas. Nem leves receptekrol beszelunk."Nagyon megvágod a sávszélességet azzal."
Mivel? Mondtam, hogy szvsz marad a 320bit, az az eredeti. Ha tobbet kapna, akkor kannibalizalja a 3090-t es mar igy is a nyakan van."GA102-ben 12db IMC van"
Nyilvan, hiszen a 3090 is erre epul, de a pcb marad (3080). Ha 3090 pcb-t hasznalnak, azt annak is fogjak eladni. Plane a mostani helyzetben."3-4-5 darabot is tiltanál belőle."
Mit tiltanek?! Hol irtam ilyet?"A 3090 egy fullos lapka, 384bit és 24GB. 24x1GB IC-vel."
Igen. Ez teny. Mit akarsz ezzel mondani?"Semmi akadálya annak, hogy 12x1-et használjanak."
Szoval 3090 pcb-t adnal 3080Ti-kent olcsobban?!?! Raadasul a jelenlegi hianyban/banyaszlazban/pandemiaban az utolso vga-t megveszenek. Majd szerinted, most fog Ngreedia jotekonykodniGondolom azt lattad, hogy mekkora meretbeli kulonbseg van a 3080 es a 3090 kozott (pcb+hutes).
"A GA103 egy tavalyi pletyka, hónapok óta semmi hír róla."
Feltetelesen mondtam, de ertheto lenne egy GA103. Akkor marad az elso scenario."Olyan lesz az is, mint a decemberi 20GB 3080..."
3080Ti-t siman el tudok kepzelni. Nem ez lenne az elso eset."Amúgy ne legyél agresszív, én se voltam az. Ha szar napod van, ne rajtam vezesd le."
Semmi agressziv nincs ebben, illetve semmi koze hozza. Csak egy 14+ eves tagtol ilyen ranggal tobbet varnek.# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...