Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezetékes FEJhallgatók
 - Milyen videókártyát?
 - Mini PC
 - Azonnali informatikai kérdések órája
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Milyen joysticket vegyek?
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - Milyen processzort vegyek?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

nem arra értettem/írtam, a te felvetésedre csak azt tudom mondani; hát, jelenleg ez van...
engem egyik sem érint, az egymást követő három havi forgalmam átlaga még a 30 gb-ot sem éri el - nem, hogy a 300 gt-ot -, és a torrent nálam teljesen mellőzött dolog.
ha a fentiek alapján kicsit elfogultan nézem a dolgot, akkor több szempontból is osztom azon kevesek véleményét, akik azt mondják, hogy nem arról szól egy ilyen kategóriás előfizetés, hogy folyamatosam maximum sebességgel menjen a letöltés, esetlegesen több tb-ot forgalmazva havonta...
ha én is nyomnám a torrentet ezerrel, akkor viszont lehet, hogy teljesen más lenne a véleményem!
most, hogy 15/2 helyett 30/3 lett a sebességem, ígéretet teszek arra, hogy több youtube zenei videót és hasonlót nyomok majd, és legalább részben megpróbálom beleélni magam azok lelkivilágába, akik többet/sokat forgalmaznak havonta! bár szerintem a havi 50 gb körüli adatmenniységet már nehéz lesz összehozni - de mindent elkövetek majd...

a torrent viszont eztán is mellőzött téma lesz részemről, nem látom értelmét... 
Új hozzászólás Aktív témák
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - Tőzsde és gazdaság
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón
 - Eredeti játékok OFF topik
 - Nintendo Switch
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - iPhone topik
 - Vezetékes FEJhallgatók
 - Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
 - További aktív témák...

- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GS95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
 - HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
 - új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
 - AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest