Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tigerclaw

nagyúr

válasz idegen lény #20 üzenetére

Erdekes lehetne egy elemzes a ket konzolrol, a jelenlegi informaciok alapjan.

- Van-e valami extra hasznos hardveres elony valamelyik konzol eseten? (pl. nem az, hogy meg pontosabban szamolja ki a hangokat, ami jol jon 7.1-es rangrendszer eseten)

- Tippre exclusivak eseten a PS megint jobban all, de ugye az se mindegy hogy melyik cimrol van szo, mert sokakat nem erdekelnek bizonyos genrek, szoval player izles/igeny fuggo a dolog. A valtok, vagy az elozo gen-t kihagyok eseten az is szamit, hogy milyen kiemelkedo jatekok voltak az elozo genre, amik valoszinuleg futnak a next gen-en is. Second hand games?

- Mi varhato a kompatibilitas teren? Alapbol fut minden elozo gen jatek, vagy mindegyik egyedi patchelest igenyel, amire varni kell?

- Hogy allnak jelenleg az online szolgaltatasok? Mit kapsz, mennyiert?

En korabban Xboxokat vettem, de ha nem hagyja ki a PS4 a Blu-ray lejatszast featuret, mar biztos vettem volna azt is, mert a PS exclusivek jobban tetszenek. Vegul is kihagytam mindket jelenlegi konzolt. Most lesz Blu-ray lejatszas PS5-on ...igaz egyre kisebb az erteke, igy nalam PS lehet a befuto.

Xbox eseten hibanak tartom a Kinect elhagyasat. Hasznaltam, tetszett, jo otlet volt behozni a fizikai mozgast a sok couch potatonak. Nem kell hogy mindenki hasznalja, mindenkinek tetszen, ahogy a VR sisakot is csak egy kisebbseg vette, hasznalta PS4 eseten. Nem bannam ha ujra behoznak, foleg hogy a Hololens lathatoan nem lesz consumer termek meg sokaig, szoval kb. minden forradalmi dolgot kukazott az MS az XBOX kapcsan es maradtak a kotelezo hardveres upgradenel.

Új hozzászólás Aktív témák