Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• devast

addikt

válasz attila9988 #47 üzenetére

Én is anno vettem egy notit, csak a különbség az, hogy én arra vettem amire való: hordozni. Aztán arról is leszoktam, mert túl nehéz ahhoz, hogy csak úgy poénból cipeljem, célirányosan meg ritkán használtam. Aki a fogyasztással kacérkodik... Végy asztaliba egy olcsó processzort, egy olcsó alsókategóriás vga-t, fejeld meg egy notebook vinyóval, meg egy 15"-os lcd-vel (lol), és máris kb ott vagy fogyasztásba (max 10-20W-al több) mint egy notebook, fele annyiért.
    Vannak egyesek, akik a mobilitás kedvéért sokat hajlandók mind teljesítménybe mind anyagilag beáldozni, a notebook nekik való. Akinek mobilitás kell. És mint páran említették előttem, itt jött be a marketing gépezet... ma már az ember ha új pc-t vesz, állítom 70-80% notit fog vásárolni. És ennek a rétegnek a 95%-ának semmi szüksége nincs a mobilitásra, csak azért vesz olyant, mert belesulykolták a reklámok, az eladók, stb a marketing gépezet. Bármit el lehet adni az embereknek, tényleg bármit.
    Az elmúlt 6-8 évben meg nem a marketinget kellett volna nyomni a gyártóknak, hanem fejleszteni a terméket. Egy 5 éves konzumer cuccnak kb 3 órás üzemideje volt, egy mai örül ha megüti a 2-őt. Súly dettó... ugyanannyi mint 5 éve.

Új hozzászólás Aktív témák