- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
válasz
Morden24 #105 üzenetére
Nincs semmi bajom azzal, sőt támogatom hogy mindenki az igényeinek megfelelőt vegye. Nekem azzal van bajom, ha valaki nem tudja hogy neki mi is kell, és nem az igényei határozzák meg hogy mit vesz. A bt billentyűzetnek nem sok értelmét látom egy asztalra fektetett, vagy térden egyensúlyozott tablet esetében. Vagy vegyek hozzá tartót is? Meg akkor már dokkolót? Meg monitort? Még mit kell hozzá venni vagyonokért hogy pc -t faragjunk belőle?
"hozza azt a minőséget, amit egy normálisabb brand gyártó?"
Egyrészt ÉN hozom azt a minőséget amit a brand gyártó, ugyanolyan jól, ha nem jobban összeszerelem nagyobb odafigyeléssel. Másrészt láttam már egy csomó gányolt brand gépet is. Nem ez a jellemző, de azért van rá példa.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Metal topik
- További aktív témák...
- Motorola Moto G86
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest