- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
"Szerintem pihentetik az ügyet, mert nem akarják a supermicrot bebuktatni." - ebbe nem a Supermicro bukna bele hanem az osszes ugyfeluk is. Nem veletlenul tagadja az Apple meg a tobbi ceg is. Ha tenyleg van ilyen akkor a nemzetbiztonsagon es a cegekben nehany emberen kivul nem tudhat rola senki. Ezert kerdeztem az elejen hogy lesz-e per. Mert ha nem, akkor ez vizsgalat is csak PR huzas volt. Dollar szazmilliokra kellene perelni a Bloomberget mert akkora kart okoztak az alhirrel.
-
Természetesen benne lehet, de az már kicsit magasabb büntetőjogi kategória - s pont ezért végezte az auditot külső cég. Nyilávn ha már mindenki benne van, akkor nem bukik le senki, de akkor hol a határ? A gyíkembereknél, az oroszoknál, vagy Trumpnál?
Az a baj a hírrel, hogy bárki szakember számára a plusz alkatrész nagyon kilóg. Pláne az a 6 lábú izé, amivel nem nagyon hiszem, hogy lehetett volna a háló forgalmát figyelni@wwenigma : Jaj, ezt el is felejtettem, még ha álcázva lenne is, egyszerűen nincs elég kivezetése
(Valami olyan volt, hogy a rendszerbuszon ül?)
-
dabadab
titán
"Szerintem pihentetik az ügyet, mert nem akarják a supermicrot bebuktatni"
Van éppen elég szereplő ahhoz, hogy ne lehessen egységes motivációjuk meg céljuk és hogy ne tudjon működni ilyen összeesküvés, mert elég alacsony a belépési korlát: egy alaplap chipjeinek a végignézése olyasmi, amit egyetlen, a témában jártas ember meg tud csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged