Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kex613826
tag
Ez a leggazdaságosabb mód(persze a gyártónak) nincsen anyagköltség, neki csak a szervert kell üzemeltetni, és eladni a tagságot...
Be positive, nothing is perfect!
-
Tegla80
addikt
Mi tortent forditva?
A Gaikai vette meg a Sony-t ?? vagy a Samsung adja el a Sony-nak a PSNow ot?
Vagy megis mi mozdult meg a pici fejedben,mint gondolat ?
Mert ezzel a parades mondattal amit leirtal ,nem igazan sikerult osszefoglalni szamomra.
Igy nem is ertem,mit is szeretnel....Sony® & PlayStation®
-
cacasz02
aktív tag
Teljesen igaz. Lehet hogy a töbi gyártó is beszálhat a dologba, ami megoldaná az okostv-k játék roblémáját, akinek meg kell a minőség az köt a tvhez ps4-et, xb1-et, vagy ahogy én a pc-t. Hogy működik vagy sem az más kérdés, de szerver oldalon sokat lehet még javítani a lagon amit okostv-ken csak cserével lehet.
[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
Yes.
-
sb
veterán
PSnow-val TV piacot letarolni? Szerintem inkább fordítva járnak jobban: minél több (más) TV-re is eladni az előfizetést. Ennyi amit ki lehet hozni a sztoriból. Azért nem a csík fogja tolni a repülőt.
Legalábbis nem hiszem, hogy reális TV vételt elvárni régi, nem is friss, húzó PS3 címek miatt.
Akkor inkább vesz töredék pénzből konzolt. Vagy van neki eleve.A másik meg, hogy szerintem felhős játéknál a legkisebb gond a TV input lagjával lesz.
-
dabadab
titán
Betamax, Minidisc, Memory Stick - eleg sokszor bukott a Sony azzal, hogy sajat haziszabvanyt akart kitalalni, amit aztan meg akart tartani sajat maganak.
Ez a Playstation Now egesz egyszeruen nem akkora selling point, hogy ezt exkluzivkent megtartva erdemben novelje a TV eladasokat, viszont ezzel rettentesen korlatozza a felhasznalok koret, userek nelkul meg nincs benne uzlet.DRM is theft
-
leslieke
Jómunkásember
Ez igazán jó hír, még egy érv a Samsung mellett.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Tegla80
addikt
Szimplan azert nem ertek veled 1et-mert ez akkor jo(kifizetodo),ha sok a resztvevo.....
A Sony tv-s uzletaga nem szarnyal annyira,h egymaga lefedje ezen piacot ,igy a Samuval letrejott "frigy" segithet neki ebben.
Kivancsian varom,h mely kategoriatol lesznek majd megaldva a tv-k ezen kepesseggel. Valszeg felso szegmens,de lehet tevedek.pszichiáter
Anno a Sony +vette a Gaikai-t.... kihozza belole amit tud.
Nameg a smart ficsorre sem lehetett tudni,h lesz e igeny......lett.
(abba ne menjunk bele,h mennyire hasznalhato vagy sem a dolog.....vette/veszi a nep. )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
törölt tag
Erre ilyen tömeges igény volt, vagy van valami jövőképe a Sonynak?
-
Xirtam
veterán
Érdekes fejlemény.
-
arty
veterán
Ez minket úgyse nagyon érint, ide aligha kerül szerver a közelbe, ergo a lag miatt a játékok nagyrésze játszhatatlan lesz. (próbáltam anno onlivet, gaikait is)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
PistiSan
addikt
3 teljes napig nem volt elérhető az egész play station network az ünnepek alatt, biztos a sony fogja ezeket az igényeket kiszolgálni?
-
Mikeee89
senior tag
Én szívesen játszanék akár PC-n is a PS now-val.
Pl a Last of Us-sal vagy mással -
Tegla80
addikt
Hmmm....
Anno sokan kritazaltak a Sony-t mikor +vette Gaikai-t es belevagott a dologba.....
Most meg a Samsung szerzodik vele,h reszesuljon belole....
nocak-nocak megsem hulye a Sony?!Sony® & PlayStation®
-
grozam
tag
Ebben a pillanatban elkezdtem gondolkodni tv vásárláson. Szerintem jó ötlet. Sokaknak bejöhet, ha normálisan fog működni minden.
-
Ligend
tag
Sony TV-t használók monitor helyett (KDL-32W705B), és egyet kell értenem haddent kollégával a képminőség az az input lag ügyében.
Itt olvasható egy review a W7-es sorozat 42"-os példányáról, mely érinti az lag témát is. Az oldal TV Input Lag Test Database alapján a Sony-k valóban az élmezőnyben vannak.
Az ostobaság ellen az istenek is hiába hadakoznak.
-
huszar90
aktív tag
Biztos sokan kifogják használni...
-
haddent
addikt
Én nem tettem volna. A Sony TV -k közül a legtöbb messze veri a mezőnyt input lagban, képminőségre is kiváló (de itt ugye egyenlőség van?). Nyomatni kéne inkább azokat. Lehet, hogy most rövid időre fellendül a PSNOW bevétel, de amúgy meg nagyobb tőkenövekedés lehetne csak kicsit hosszabb lefutás alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- További aktív témák...
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest