- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiribacsi
tag
HEllo, smart tv-ém van és van rajta olyan funkció hogy felveszi az adást egy külső adathorozóra. MIlyen pendrive amit tudtok ajánlani? (amik nekem vannnak azoknak nem elég az írási-olvasási sebessége)
Üdv. Ádám
-
keszo
őstag
Sziasztok
Smart tv-én próbált már valaki rádiós billentyű-egér kombot?
Én próbálgattam már a web böngészést a saját távirányítójával (ami elég macerás)
valamint egy rádiós egérrel (sokkal gyorsabb és kényelmesebb)
egyébként elég jól lehet használnimás:
kár hogy kivették a google maps-ot kíváncsi lettem volna rá[ Szerkesztve ]
Attila
-
keszo
őstag
-
keszo
őstag
-
sznoopy1977
tag
Nekem is SMART-om (6570ws) van, de van pár kérdésem, pl hogy az analóg csatornákat nem tudom rendezni
Klasszikus klaviatúrát és egeret tud valaki ajánlani?
-
keszo
őstag
-
z.istvan
csendes tag
Gyorsultak minden tekintetben.
-
z.istvan
csendes tag
3D pedig fantasztikus élmény
-
szunyog199
tag
Sziasztok.
Vettem a minap egy Samsung UE40ES6540 Smart TV-t. Nagyon jó kis készülék. Viszont próbáltam lejátszani rajta AllShare módban .mkv fájl és azt írja ki, hogy nem támogatott formátum. Ha átnevezem .avira a fájlt akkor lejátssza viszont magyar szinkron nélkül, angolul és magyar felirattal. Van valakinek vmi ötlete, hogyan tudnék HD-s filmeket lejátszani mondjuk bármiféle lejátszó eszköz nélkül? -
katja1
csendes tag
sziasztok! az a gondom hogy samsung smart UE40ES6710-es tv-m tegnapi frissítés óta bizonyos oldalon nem ad hangot..kézileg usb-n keresztül frissítettem még egyet de ez se vált be..tudna valaki segíteni?
-
Đave
csendes tag
Sziasztok!
megérkezett karácsonyra egy ue40es6560 ámde... valaki találkozott már olyan problémával hogy a smart funkció nem akar működni és területi korlátozásra hivatkozik a tv?!sehol nem találok választ a neten...elképesztő legujabb 1031-es soft van rajta!amennyiben valaki tudna segíteni kérlek priviben irjon!köszönöm
-
nagyrenato
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok-e, de ha nem akkor küldjetek a megfelelő témához!
Van egy Samsung ue40eh5300-es készülékem, DigiTV-s szolgáltatásom, amihez jár egy DVB eszköz is. A kérdésem az, hogy van-e rá mód, hogy a vevő eszközt visszaadjam a szolgáltatónak, és közvetlenül a TV-be kössem a kábelt. Olvastam, hogy ennek a készüléknek DVB-T; DVB-C tuner-je van, de nem ismerem ezeket a rendszereket így nem tudom, hogyan kell megoldani, ha egyáltalán meglehet. -
dj_real83
csendes tag
válasz sznoopy1977 #108 üzenetére
de tudod, smath hub----->csatorna---->tools---->csatorna szám szerkesztése
javaslom elöször papiron vezesd le mit is szeretnél, mert eléggé tréfás a dolog, ugyanis ha lentebbit feljebb raksz, az utánna lévők elcsúsznak, és el lehet kavarodni gyorsan
-
joe007
tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne, hogy BD-E8200 (vásárlását tervezem) ügyben ki tud nekem segíteni, hogy lehet reset-elni a beállításait és lehetséges úgy gyárilag telepíteni egy készüléket, hogy csak az északi országok üzemeljenek vele? (Svéd, Dán, Norvég, stb.), mert az eladó szerint csak ezeket az országokat kezeli a készülék miközben a DVB-C/T tunert tartalmazza a készülék?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Ha ezt a témát már vhol-vki feltette kérdésnek akkor szívesen átmegyek abba a fórumba, csak írjátok le melyik az! .)Xiaomi Redmi Note2 Prime - Gamertag: Joe007Hun (NFS-NL,CSR2,CSR-Classic)
-
joe007
tag
Igen erre gondoltam én is, mert nem hinném, hogy a tuner-t ne tudnám használni emiatt! Egyébként meg a B650-es TV-mnél is megnéztem ezt a service menüt, de nem piszkáltam bele csak kikapcsoltam utána a készüléket.
Xiaomi Redmi Note2 Prime - Gamertag: Joe007Hun (NFS-NL,CSR2,CSR-Classic)
-
Newlachka
őstag
sziasztok láma kérdés következik.
hogyan tudok smart tv-n ue32...videóanyagot rögzíteni?
esetleg xbox360 videót vagy ps3 videót tudok-e ami hdmi-n csatlakozik? -
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Samsung Smart TV vásárlását tervezem. Mindenképpen kihasználnám a internetre csatlakozási funkcióját, mert eddig gépen néztem a netes BL közvetítéseket.
Igazából a kérdés az hogy amit gépen tudok nézni netes tévéket azok fognak e menni a Smart tv-n.
-
anderson
csendes tag
Sziasztok!
Samsung ue40es6100 tv-m van. Wifi -fel csatlakozik a nethez, viszont "szaggat". Jelerősség kb 60-70 dbM között mozog (3 csíkig felmegy). Ez már kevés neki?
Üdv -
feribk
aktív tag
Hali! Remélem jó helyre írok... nos van egy samsung smart tv-m és eddig minden szép és jó volt kb egy hónapja van meg eddig minden rendben volt vele amint írtam DE a mai nap mikor használtam észre vettem h megjelenik egy kb1x1cm-es fekete halvány pont ami mozog össze vissza :/ mitől lehet ez? javításra szorul?
Üzenetre illik válaszolni...
-
Bundesz
csendes tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok,hogy tavaly a családdal vásároltunk egy Samsung UE39F5300-as smart TV-t,belehelyeztem egy CI+ kártyát,valamint csatlakoztattam hozzá egy külső vinyót;a problémám az lenne,hogy a felvétel ütemezésnél nem tudok más műsort felvenni,mint amit éppen nézzünk,hanem átkapcsol a TV a fel venni kívánt adásra.Így nem látom sok értelmét,mert ezzel az erővel meg is nézhetem a műsort,tehát a TV nem tudja ezt a funkciót vagy én vagyok figyelmetlen?Az e-manualt is átböngésztem,de nem találtam választ a kérdésemre.
Előre is köszönöm a válaszokat,illetve a segítséget!
-
Bundesz
csendes tag
válasz Samsung SPS #130 üzenetére
Szia!
Gondoltam,hogy valami hasonló lehet a gond,de nem voltam benne biztos,úgyhogy inkább megkérdeztem!
Köszi a választ! -
Angel2014
addikt
Sziasztok van egy samsung ue32f6400 om tudtok abban segíteni nekem , hogy lehet a smart résznél a skypén
üzenetet írni ill fogadni valahogy?Skype kamerát vettem , kép és hang van , de az írás lehetőség nincs sehol.
Billentyü ill egér még nincs lehet ez a gond ? Vagy semmi féle képp ezt a funkciót nem tudja.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
chinok
újonc
Segitséget kérek.SOS.
Sony Bravia KDL-40EX650 SMART TV-t hogy lehet összehozni és távirányitani Touch Keyboard K400 -val.
Sony boltban azt mondták hogy ez kell hozzá.PC-n működik TV-be bedugva a a padhoz adott jeladót kiirta hogy az USB eszköz nem támogatott.
Azt szeretné még kérdezni hogy a PC-re felkell telepiteni a SMART SHARE programot?
Segitség köszi.[ Szerkesztve ]
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Van egy Samsung smart tv-m. A gondom az ,hogy a böngészővel az egyik oldal megnyitásakor egy plugin letöltését ajánlja fel. Viszont ha rá kattintok a letöltésre semmi nem történik. Anélkül pedig nem tudja megjeleníteni az élő képet. Mi lehet a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest