- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
chronos
csendes tag
Az intelnek/AMD-nek ez még baromi sok fejfájást fog okozni (már okoz).. Ha lesz értelmes teljesítmény hétköznapi feladatokra olcsón, akkor könnyen megpunnyadhatnak az eladásaik...
-
Crytek
nagyúr
Win 8-at futassaon akkor megveszem.
Dual illetve 4 magos rockchip-es tabletem már van!Ebből is vennék ,de csak ha win támogatás is lesz
-
vlevi
nagyúr
A mostani rk3188-asokat mar 6070 dollar korul meg lehet kapni, amik egesz eflogadhatoan hasznalhatoak egyszerubb bongeszesre, levelezesre, youtube videokra, vagy filmek megnezesere. Persze nem lesz egy medialejatszo szintu eszkoz belole sosem, de pl arra is nagyon jo, hogy 5-10watt fogyasztassal hetekig bekapcsolv lehet.
Youtube-n mar lattam valami tablagep feleseget rk3288-al, szoval azon a teren is lesz elorelepes. -
kirukris
tag
És mennyibe fog fájni egy ilyen?
-
zsolt501
nagyúr
Ez érdekes lesz, én várom, mert akkor talán majd érkeznek olyan gépek, amik igen alacsony fogyasztás mellett tudnak megfelelő böngészési teljesítményt, mert amik mostanában a tv-k ben találhatóak az eléggé sok kompromisszummal nevezhetők jó böngészőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Horizon Forbidden West
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- World of Tanks - MMO
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 9 285k /// Teljesen ÚJ // Üzletből, számlával és 2 ÉV Garanciával
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest