- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
válasz
lapartman #127 üzenetére
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core-i7-3770k-i5-3570k_6.html#sect0
A 2500K a 8150 felett van, ami erősebb, mint a 8120.
Innentől kezdve nem értem, miért kellene amd-t vennem... talán egy 2400-assal kellene összehasonlítani őket, a 2500k-s hajó már a megjelenéskor elment...A 2500K árban a 8150 alatt és a 8120 felett található. Innentől az ár/érték tényezőt nézőket sem értem, miért istenítik a Bull-t...
[ Szerkesztve ]
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
TGWH
őstag
válasz
lapartman #36 üzenetére
Nem tudom te mit néztél, szerintem nézd meg még egyszer a grafikonokat
Van különbség, bár tény, a kezdeti árukon ez nem látszik... azaz hogy talán mégis látszik.
Inkább azok a kötelezők amit végre valahára belepakoltak, azok az újdonságok, pl. mellékes számításra használhatóbb igp.[ Szerkesztve ]
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vadonatúj, 22 nanométeres csíkszélességre épülő Core i7-3770K processzor járt nálunk.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen autót vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 8-Cores (96M Cache, up to 5.0GHz) Box Processzor! BeszámítOK
- Gondolkodjunk? Ryzen 5 2600x Érdekel OEM Hibátlan CPU INGYÉ FOX
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Hibátlan - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest