Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz Dragon3000 #40 üzenetére

Hát igen, ezért nem értem én sem, mert a Vulkan adott verziójához hozzá lövik az a ott hardvert.Ráadásul a Win verziónak is fontos szerepe van ebben gondolom. ÉN ebben a 2 éve fejlesztik dologban nem igazán hiszek, szerintem Nvidiának szimplán hardveres lemaradása volt a pascallal, amit mosta Turing áthidal.
    vagy ennyire jóa Turing Vulkan alatt , hogy még elavult szoftveres támogatottsággal is így megy :D

lezso6: mindegyik cég játékspecifikus optimalizálásokat csinál manapság, elég megnézni az aktuális drivereket mikor melyik játékhoz jön támogatás, javítás.
    Én ennek nem csak Abu miatt hanem úgy általában sem hiszek,mert valaki leírja ezt itt a PH fórumán. A 2 év lemaradásban meg főleg nem.
    Elég megnézned a wolfi 2 tesztjét vulkan alatt vagy Hitman 2 tetsztjét dx 12 alatt. vagy itt a Strange Brigade tesztjét.semmi / minimális lemaradása az RTX nek ezekben vagy előnye van. Mindkét cég abban villog az új API-k alatt amit támogat és ráoptimalizál nem változott ez a nóta. AMD is csak azért gyorsabb valamivel egy egy játék alatt, mert fizet és optimalizál, nem mert modern a hardver vagy 2 éve fejlesztenek szoftvert egy azóta 8 frissítést megért relasevel és teljesen új creator updatekkel Windows alatt. Szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák