Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ari18
őstag
A PX-880SA nagyon tetszik, csak hát már én sem használok ilyet. Winchester, ha kell veszek nagyobbat vagy törlök.
-
Azért egy PH! tesztet elolvasnék róla. Főleg a külsőről
-
waverider
senior tag
válasz antikomcsi #15 üzenetére
pláne a külsőé!
mivel most újitottam pont a feléért egy Seagate 1TB vinyót, ez már nem kéne, de bizti lesz pár Plextor fanatikus aki megveszi, mitsem törődve a ténnyel, hogy ráadásul a 'Plextor minőség' fogalma is jóideje már csak urban legend.
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
vottokar
senior tag
Látom, hogy még mindíg van PATA vezérlős modell is. Akkor nem temetik még teljes mértékben. Bár a merevlemezgyártók is így gondolkodnának
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
Gonosz15
aktív tag
Szerintem egy éve nem írtam DVD-t. Mióta DIGI -m van itthon hamarabb telik meg a vinyó, minthogy eljussak a boltba DVD -t venni
Egyébként jól néz ki.[ Szerkesztve ]
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
-
Cobra.
őstag
Ha nem lenne rajta a sok felesleges felirat még jól is nézne ki.
-
FefeeX
veterán
kéne... Na ez az... Mondjuk azóta nem is írok DVDre, mióta megvettem a WDTV HD media playert... Idő, sok lemez, aztán most a nagytakaritásban hétvégén kb 100 lemezem landolt a kukában, mert már nem kellettek a cuccok... Ezért nem éri meg, inkább vinyó, hasonló ár, újraírható, sérülési esély kb azonos...
-
FefeeX
veterán
Akkor nem LS lenne benn hanem LF... Így én NEC-re vagy BenQ/Philipsre tippelek...
De gyönyörű lakkfekete... Lehet egy ilyet beszerzek ha jó a belseje, és 15 alatt megúszomdbius: nagyon sok a jogdíj a BR-ben, emellett a jelenlegi fejlesztési szint sem áll még ott, hogy olcsón tudják kiszórni... Ez pedig csak a szokásos, éves megújulás... Én pl Raidmax Sagitta2 házat tervezek, amiben gyönyörűen nézne ki, gyakorlatilag a szépség az, meg a halkság, amiért rengeteget fizethetsz a számítástechnikában - no meg a csúcsteljesítmény (a csúcs +10% az eggyel kisebbhez képest általában, de +250% árban..., ezek az adatok ugyan mindenhol változóak, de a reláció hasonló)
[ Szerkesztve ]
-
Atis707
tag
az USB-s cucc nem hasztalan(noti, netbook, etc), de szvsz inkább külső vinyó ma már.
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
Sérülékenységgel is egyetértek, én már ezer éve nem is írok ilyen céllal dvd-t mert féltem az adataimat. Engem blu-ray se fog meg, nem látom már értelmét az optikai meghajtóknak, amikor egy csöpp pendrive már simán lehet blue ray méretű, és lassan nem is drágább. Szerintem ez az optikai vonal kicsit elavult már.
shteer: marketing óra feeling Csak nem értem, mért nem csinál már senki új CD írókat, Pata s vinyókat stb...[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
Én még azt is hozzátenném, hogy adattárolásra nem csak kicsi, hanem alkalmatlan a rendkívüli sérülékenység miatt.
Személy szerint nekem az a tapasztalatom, hogy sokkal sérülékenyebb az őskori cd-nél is, és még minőségi lemezek esetén is több alkalommal fordult elő, hogy pár hónappal az írás után olvashatatlan volt a lemez.
Egyébként nem értem - a többiekhez hasonlóan - hogy miért kell még dvd írókat "fejleszteni", amikor inkább a blu-rayt lenne érdemes elterjeszteni szélesebb körben, alacsonyabb áron. (bár megjegyzem, hogy ezzel kapcsolatban még nincs személyes tapasztalatom, hogy mennyire sérülékeny a lemez, ill. mennyire biztonságos adattárolásra...)
-
KaraDani
addikt
Minek már új dvd írókat kihozni? Nincs elég? Ráadásul magának a dvd nek se értem már mi a funkciója, adattárolásra kicsi, hordozásra meg nem praktikus.
-
twollah
nagyúr
Pioneer-ra tippelek.
-
koliz1
tag
Vajon mien belsövel készülnek ?
-
wolruf
őstag
Inkább olcsóbb BluRay meghajtók (író/olvasó) jöhetnének már
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- Újszerű Kingston SSDNow UV400 480GB SATA3 SUV400S37/480G -2,5 SSD meghajtó
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest