Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AxBattler

félisten

válasz Z10N #43 üzenetére

Az apron ennyiert kapni par hetes vga-t garanciaval. Pont. Egyseges piac letezik az uj es hasznalt egyszerre. Tul lett targyalva.
    +
    Vegyed akkor a sapolt aron. Tobb marad masoknak. Amugy az apron lehet ujat/bontatlant is venni egesz jo aron, de te tudod. Nyilvan ha boltban mar 59k a sapphire 470 4gb, akkor 55k-ert mar siman lehet kapni apron. Szurken meg biztosan. Szamlasan es afasan meg vasaroljonak a cegek.
    A gyártók árpolitikáját kritizálod, és kiskerárakat hasonlítasz aprós árakhoz, de nem veszed észre, hogy egy teljesen marginális jelenségről papolsz: a vásárlóknak csak elenyésző hányada veszélyezteti az új eladásokat, a túlnyomó többség boltban vásárol. Birkázhatod itt a tömegeket napestig, csak a magunkfajta HW buzik túrják a hirdetéseket 1-1 jó deal-ért. Van több barátom is, info végzettségűek, egyikük informatikai vezető egy komoly vállalatnál - soha a büdös életbe nem raknának össze gépet apróról, inkább megveszik boltban, és nem váltogatják a VGA-t negyedévente, hanem használják, amíg nem kezd szaggatni. És igazuk van.

Még egyszer: Egyseges piac letezik az uj es hasznalt egyszerre.
    Ja, csak a második kb. súlytalan.

Az elobb meg lehuztad a hasznalt piacot, most meg sajnalod? Vagy a masik oldarol rajonnenek tobben, hogy semmi gond nincs a hasznalttal, ami meg raadasul garancias is.
    Nincs szüksége a sajnálatomra, mivel él és virul, valamint magam is lelkes látogatója vagyok, de nem táplálok illúziókat a jelentőségével kapcsolatban.

Igy van, tehat adjuk a 25k-s kategoriat 45k-ert, mert miert ne. Teljesen logikus. Amugy az igp-k meg mindig nincsenek olyan szinten.
    Mi alapján mondod meg, hogy egy RX460/GTX1050 kategória mennyit ér?
    Ex has?
    Vagy esetleg megengeded, hogy beárazza a piac? (Nem a használt... :N )

(#44) Z10N
    Annyit írtam, hogy szerintem nem hiányzik oda semmi, nem pedig azt, hogy nem fognak jönni további kártyák, de Te tudod.
    Igazad meg akkor lesz, ha már megjelentek ezek a kártyák. :P

Új hozzászólás Aktív témák