Új hozzászólás Aktív témák
-
amazingatech
csendes tag
válasz
Raysen623 #11 üzenetére
Én így értelmezem amit írtál:
"A játékok árához képest túl kevés a fizetésem, de ez nem a játékok hibája."Ha pedig ezt írom:
"A fizetésemhez képes ezek a játékok ku?x# ki(#+{$]] drágák, és ez nem az én hibám."
-Akkor ez helytelen?Szerintem a kettő ugyanannak az érmének a két oldala, abban pedig semmi baj nincs, hogy mindenki a saját körülményiből indul ki.
-
Ps Vita
őstag
Szipi-szupi hír
-
boost
veterán
Nem azmiatt drágább a neten,
hanem mert a retailerek (Bestbuy, amazon, stb) kijelentették, hogy nem árulják az adott cég lemezes játékait, ha nem tudják olcsóbban árulni, mint neten. Ès a konzolgyártók kiszolgáltatottak, mert nagyon sok helyen nincs lehetoseg 25-50GB letöltésére, és az emberek szeretnek tárgyat venni, nem digitális tartalmat. Pl Tomb Raider letöltese húsvétkor nálam is 25 óra volt. -
Raysen623
addikt
Imádom mikor minden egyes alkalommal leírjátok a következő gondolatot:
"nem a mi pénztárcánkhoz szabják az biztos"
Kérdem én: miért nem képes ez az ország végre eljutni oda, hogy ne legyen ez probléma? Mi az akadálya??? Meddig kell még erre várni??? Miért fogadjátok ezt így el ahogyan van???
Nem a játékok árával van a baj, hanem a magyar fizetésekkel és körülményekkel, mind a gazdaságban, mind az emberek fejében!!!! -
Xaels
félisten
Ez egy jó hír.
-
én úgy vettem észre, hogy mintha a 3DS játékok (letölthető formában) egyre olscóbbak lennének.
tehát nem teljesen platformfüggetlen.
az viszont igaz, hogy nem annyival olcsóbb, mint amennyivel annak kéne lennie - de ha meg sokkal olcsóbb lenne, akkor saját maguk konkurenciái lennének, mert dobozos kiadást alig vennének. -
törölt tag
-
Spancho
senior tag
Lehetne azért olcsóbb.
Magyar szemmel szerintem még mindig drágák a 15-18k-s játékok.
1-2 játék évente talán elmegy ,de nem a mi pénztárcánkhoz szabják az biztos.
A letölthető játékok remélem olcsóbbak lesznek. (ott ugye nincs szállítás ,dobozolás ,dvd költség stb...) -
Def26
félisten
Akkor ezek szerint elmondható, hogy nem változnak a játék árak. Sztem mindenképpen jó hír.
-
Neoteric
addikt
Akkor ennyit arról, h azért jó az xbone drm-e h olcsóbban tudják adni a játékokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion Go 8APU1
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Hori Racing Wheel Overdrive
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest