Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen alaplapot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amazingatech
csendes tag
válasz
Raysen623 #11 üzenetére
Én így értelmezem amit írtál:
"A játékok árához képest túl kevés a fizetésem, de ez nem a játékok hibája."Ha pedig ezt írom:
"A fizetésemhez képes ezek a játékok ku?x# ki(#+{$]] drágák, és ez nem az én hibám."
-Akkor ez helytelen?Szerintem a kettő ugyanannak az érmének a két oldala, abban pedig semmi baj nincs, hogy mindenki a saját körülményiből indul ki.
-
Ps Vita
őstag
Szipi-szupi hír
-
boost
veterán
Nem azmiatt drágább a neten,
hanem mert a retailerek (Bestbuy, amazon, stb) kijelentették, hogy nem árulják az adott cég lemezes játékait, ha nem tudják olcsóbban árulni, mint neten. Ès a konzolgyártók kiszolgáltatottak, mert nagyon sok helyen nincs lehetoseg 25-50GB letöltésére, és az emberek szeretnek tárgyat venni, nem digitális tartalmat. Pl Tomb Raider letöltese húsvétkor nálam is 25 óra volt. -
Raysen623
addikt
Imádom mikor minden egyes alkalommal leírjátok a következő gondolatot:
"nem a mi pénztárcánkhoz szabják az biztos"
Kérdem én: miért nem képes ez az ország végre eljutni oda, hogy ne legyen ez probléma? Mi az akadálya??? Meddig kell még erre várni??? Miért fogadjátok ezt így el ahogyan van???
Nem a játékok árával van a baj, hanem a magyar fizetésekkel és körülményekkel, mind a gazdaságban, mind az emberek fejében!!!! -
Xaels
félisten
Ez egy jó hír.
-
sz.balazs.95
veterán
én úgy vettem észre, hogy mintha a 3DS játékok (letölthető formában) egyre olscóbbak lennének.
tehát nem teljesen platformfüggetlen.
az viszont igaz, hogy nem annyival olcsóbb, mint amennyivel annak kéne lennie - de ha meg sokkal olcsóbb lenne, akkor saját maguk konkurenciái lennének, mert dobozos kiadást alig vennének. -
törölt tag
-
Spancho
senior tag
Lehetne azért olcsóbb.
Magyar szemmel szerintem még mindig drágák a 15-18k-s játékok.
1-2 játék évente talán elmegy ,de nem a mi pénztárcánkhoz szabják az biztos.
A letölthető játékok remélem olcsóbbak lesznek. (ott ugye nincs szállítás ,dobozolás ,dvd költség stb...) -
Def26
félisten
Akkor ezek szerint elmondható, hogy nem változnak a játék árak. Sztem mindenképpen jó hír.
-
Neoteric
addikt
Akkor ennyit arról, h azért jó az xbone drm-e h olcsóbban tudják adni a játékokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest