- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
+1
Amikort először megláttam az infókat róla, eléggé meh érzés fogott el. Patkányok meg hagyjuk már. Viszont most ott tartok, hogy az egyik legjobb single player játékélmény az elmúlt időszakban. Óriási. A párbeszédek nagyon jók, magával ragad az egész és teljesen átérzed az egész hangulatot. Csak is ajánlani tudom bárkinek ezt az alkotást.
-
Nem az a baj hogy át tudna mászni de a játék nem enged. a baj az hogy nem olyanra csinálták a terepet hogy ne is láss ilyen alternatív lehetőséget.
tudom hogy nem lehet mindenhol hatalmas fal de volt már játék ahol ügyesebben elterelték a figyelmed hogy ne akarj olyan helyre menni amit ők nem arra szántak hogy odamenj.Egyébként várós a cucc. a lopakodóst szeretem, a grafika az nekem nagyon szép, és hangulatos a világ is.
-
Tigerclaw
nagyúr
Nekem AAA-nak tűnik. Remélhetőleg megfelelő story is lesz hozzá és elég hosszú játékmenet. A grafikája és a hangulata jónak tűnik. A címe alapján még folytatásos is lehet. Az külön tetszik, hogy magában beszél...pontosabban halljuk a gondolatait. Hasznos játékelem, ami feldobja az ilyen lopakodós játékokat.
-
GodGamer5
addikt
Olyan mint a WWZ csak patkányokkal.
Látszik azért, hogy nem AAA cím, ettől függetlenül az első trailer óta várós. -
wolfman
veterán
Úgy mozognak ezek a patkányok azon a hullán, mintha a South Parkban ennék Kenny-t!
mintha ilyen paírmasék lennének. Ahogy elnéztem, a karakter és egyéb opponent animációk nem lettek túlságosan kidolgozva.
Mondjuk ettől még nagyon várós és remélem tarolni fog! -
villamos
őstag
-
Puma K
nagyúr
Ez egy Thief + Tomb Raider + Assassin's Creed
Vagy
Patkányos Tomb Raider
Mindenesetre akkor írta le magát nálam a játék mikor ott lett volna a lehetőség hogy bemenjen a temetőbe a dobozokon fel majd a kerítésen át... ha már ilyen mászóka is van benne...
Így 2019-ben ne legyen már ilyen, hogy a karakter tud mászni, de csak adott helyeken... siralmas ez a tény így egymagában... (más címnél is!) ha valaki szétmászókázza magát és tetőn ugrál, az az ő dolga és úgy játszik a játékkal ahogy jól esik.
Aki meg a történetre kíváncsi az úgy csinálja ahogy a készítők "elvárják" és akkor meg van a történet, hangulat és élmény amit a játék akar hozni.
-
lofagi
addikt
Hmm elég érdekes. Grafikára nem lehet panasz az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kicsivel több mint két hetet kell már csak várni és végre megkapjuk az Asobo Studio játékát.
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Politika
- Philips LCD és LED TV-k
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest