Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
Nem elévülést írtam és nem az anyagiakra panaszkodtam, nem is értem neked miért ez jött le.
Azért is jegyeztem meg a végén, hogy a személyes véleményemet írtam le.Egész idáig majdhogynem két kézzel lapátoltam a PC-be a lóvét (i7 2600k -> 3770K -> 4770K -> 6700, AMD 290X -> gtx 780, gtx 980, stb.). Mire mentem vele? Állt fél millám egy PC-be és játszottam fullhd-ba. Nincs ezzel semmi gond, de ehhez nem kell nekem ilyen gép. Ez megint olyan, hogy "vegyél használd cuccokat és 150-ből van egy PC-d, amivel tudsz játszani is". Erre ezt válaszolom: "veszek 70-ből egy használt PS-t és tudok játszani". Soha nem lesz igazság a kettő között. Felnőttem ez van. Nem kell atomerőmű már, nem akarok tuningolni, nem kell "e-pénisz", nem akarom, hogy top pc-m legyen - kikapcsolódni akarok, arra pedig számomra jobb választás a konzol. Nem tud meggyőzni senki és én sem akarok meggyőzni senkit. Ahogy írtam, leülök az ágyba, fotelba, székre, a se**emre, akárhova és agyatlanul bambulok előre és játszok.
(#9) AxBattler: Laptop már évek óta van a PC mellé, így nekem ez a dolog megoldott. Jól látod, pont az idő miatt döntöttem így, hogy konzol lesz a "nagyPC" helyett. Nem kell összeszerelni, telepítgetni, beállítani stb., maximálisan játékra szánom azt a kis szabadidőmet
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Sony már eleve úgy vágott neki ennek a generációnak, hogy lesz egy erősebb verziója is az eredeti gépnek.
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P72 - i7-8750H I 40GB I 256SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest