Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• JanR

addikt

válasz Shing #7 üzenetére

Nem elévülést írtam és nem az anyagiakra panaszkodtam, nem is értem neked miért ez jött le.
    Azért is jegyeztem meg a végén, hogy a személyes véleményemet írtam le.

Egész idáig majdhogynem két kézzel lapátoltam a PC-be a lóvét (i7 2600k -> 3770K -> 4770K -> 6700, AMD 290X -> gtx 780, gtx 980, stb.). Mire mentem vele? Állt fél millám egy PC-be és játszottam fullhd-ba. Nincs ezzel semmi gond, de ehhez nem kell nekem ilyen gép. Ez megint olyan, hogy "vegyél használd cuccokat és 150-ből van egy PC-d, amivel tudsz játszani is". Erre ezt válaszolom: "veszek 70-ből egy használt PS-t és tudok játszani". Soha nem lesz igazság a kettő között. Felnőttem ez van. Nem kell atomerőmű már, nem akarok tuningolni, nem kell "e-pénisz", nem akarom, hogy top pc-m legyen - kikapcsolódni akarok, arra pedig számomra jobb választás a konzol. Nem tud meggyőzni senki és én sem akarok meggyőzni senkit. Ahogy írtam, leülök az ágyba, fotelba, székre, a se**emre, akárhova és agyatlanul bambulok előre és játszok.

(#9) AxBattler: Laptop már évek óta van a PC mellé, így nekem ez a dolog megoldott. Jól látod, pont az idő miatt döntöttem így, hogy konzol lesz a "nagyPC" helyett. Nem kell összeszerelni, telepítgetni, beállítani stb., maximálisan játékra szánom azt a kis szabadidőmet :)

Új hozzászólás Aktív témák