- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egérpad topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Kérdezni szeretetném 08.09-n fizettem elő az Origin Access-ra, én azt hittem hogy 1 hónapig használom mert 1 hónapra fizettem elő, és ha megint használni szeretném én utalok megint.
Most éjjel levonta megint a havi díjat, ezt hogyan lehet megakadályozni ( jelenleg csak hétvégén vagyok otthon azt meg családdal töltöm ), hogy magától vonogassa? Mert ha netán megveszem ( BF1 miatt van Access ) akkor is vonni fogja ha megvettem a BF1-t ?
Remélem nem írtam nagyon összevisszaságot és tudjátok mit szeretnék
Köszönöm előre is a segítséget .
Üdv . Kornél
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Kérdezni szeretném ha mondjuk BF1-t bérlem mondjuk 5-6 hónapig, és ha utána megveszem mondjuk innen PH-ról aki árul, akkor az 5-6 hónapban elért bérlésben szerzett dolgaim ( XP-k stb ) megmaradnak ha aktiválom amit megvettem ? Remélem érhető amit szeretnék kérdezni.
vagy teljesen elölről kell kezdenem majd a játékot. A multy érdekel igazándiból.
-
dargelot
senior tag
Szerintem a gamer piacon ez a legjobb játék szolgáltatás jelenleg.
-
30z.Samu
félisten
A kínálatot elnézve egyre jobban kezd érdekelni ez a szolgáltatás.
-
Lacee1986
senior tag
válasz
antikomcsi #42 üzenetére
Persze én is úgy gondoltam, de még akár 3-4 hónap is nagyon megéri.
Én már lassan egy éve játszok a Witcher 3-al és még a felénél se járok.
-
Lacee1986
senior tag
válasz
antikomcsi #35 üzenetére
Ezt értem én, csak azt nem, hogy ha például valaki játszani akar a Dragon Age Inquisition-el akkor végülis megvan 4 euróból. Végigjátszod egy hónap alatt és kész. Ezek után miért fizetnél többet? Annyit nem ér, hogy ott "üljön" a digitális polcomon.
Egy hasonló ötlet nem lenne rossz a Valve-től is.
-
lofagi
addikt
válasz
antikomcsi #39 üzenetére
Ennyi erővel akkor be is fizethetsz újra a szolgáltatásra.
b
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
antikomcsi #35 üzenetére
Mondjuk kijatszas utan sok szuksegem nincs is rajuk.
-
woros
őstag
Hmmm a Need for Speed és az Unravel is bekerült a Vault-ba. Lehet újra előfizetek így már kezd érdekelni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szupermacs #34 üzenetére
Vagy kifizetsz egy évre, addigra meg úgyis olcsón beszerezhető lesz az összes játék amit meg akarsz venni.
-
kovsol
titán
válasz
szupermacs #31 üzenetére
Pontosan. Ha örökre akarsz játszani akkor meg kell venni a játékot. Ez csak bérlés.
-
szupermacs
veterán
Ha előfizetek, csak a fizetett hónapokban játszhatok a játékokkal? Ha visszamondom az előfizetést, akkor már buktam mindent?
-
F e Z o
veterán
A Battlefield 1-et vajon berakják a játszható játékok közé megjelenéskor?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
VinoRosso #25 üzenetére
Elfelejtitek, hogy az Origin Access nem merül ki teljesen a Vaultban (ami már önmagában jó): exkluzív béta hozzáférések, demók kerülnek be, valamint van egy 10%-os kedvezmény minden vásárlásra, legyen az teljes játék, season pass, DLC, ingame cumó (ultimate team points, gondolom Fifában van), de még a leakciózott termékekről is lejön az a bizonyos tíz százalék. Ez a nagyon menő. Konkrétan már akkor nyersz, ha befizetsz és megveszed a legújabb Battlefieldet, aztán meg szemezgethetsz a Vaultból.
-
VinoRosso
veterán
Én nem tartom ezt egy életképes modellnek, inkább ez a legutolsó cseppet is kisajtolom szindróma, de az már annyit ér mint halottnak a csók. Két eset van ugyanis:
1) Max 1 nagyon max 1.5 éves (sportnál inkább pár hónapos) játékokat hoznak ki OA alatt, ekkor a célközönség vagyis a vásárlók hezitáló része amelyik éppen meg tudná venni a játékot teljes áron rájátszik az inflációra, és azon az oldalon buknak
2) 2-3 éves játékokat hoznak ki ahol elkerülhető az inflációra való spekulálás, de az érdeklődés már minimális
Vagyis egy igen vékonyka sáv az amiben tudnak halászni, ha nyernek vele, keveset nyernek viszont ha buknak akkor könyen lehet, hogy sokat buknak, azaz a kockázat:nyereség arányuk nem túl jó.
A vásárlóknak természetesen csak jó származhat ebből, ha valami nem éri meg azt nem veszik így ők nem bukhatnak semmit, csak nyerhetnek a dologgal.
-
kovsol
titán
Lehetne olyan előfizetés is ahol a DLC-k is elérhetőek lennének. Vagy azok is járnak?
-
PC-s Origin acess sokkal jobb mint a XO EA. Acess Unravel jöhetne boxon is, nekem az év egyik legjobb játéka.
-
Necroman_Mk2
őstag
Úgy, hogy ez egy havi előfizetés, amit hónapról hónapra, folyamatosan fizet a felhasználó, amíg le nem mondja.
Ez gyakorlatilag egy win-win szituáció, hiszen egyrészt ezzel az EA picivel nyereségesebbé képes tenni a régi, csupán leárazásokon forgó játékai, nem beszélve a szerver fenntartás költségeinek fedezéséről; másfelől a usernek is nagyobb kontrollja van a kiadásai felett, azaz tudja, hogy egy évben kb. 60 dollárnyi összegért (= egy darab, újonnan megjelent, dobozos játék ára) egy csomó programmal játszhat.(#16) eL Geri Szerintem csak idő kérdése.
-
IreN!CuS
addikt
Nálam nem jelenik meg a ME BF3 DS 2-3 és még pár játék ez mitől lehet ? ( XO éves elöfizu )
-
B.Gaboo
tag
válasz
sz.atesz89 #11 üzenetére
Korlátlanul tolhatod a magkapott játékokat, amíg le nem mondod az előfizud (így a need for speed-et) is.
Megjelenés előtt volt egy 10 órás NFS keret az előfizetőknek.
-
sz.atesz89
tag
Amúgy ezzel az Origin Access-el hosszabb ideig lehet nyomni mondjuk a need for speed-et is vagy csak meg van határozva, mint mondjuk a Battlefrontnál hogy pár óra.
-
Lacee1986
senior tag
Hogy a francba éri ez meg nekik? Ennyi pénzért majdnem ingyen adják a játékokat.
-
lofagi
addikt
válasz
Tibicsucsu #5 üzenetére
Eddigi bekerült játékok mind kiegészítőkkel együtt kerültek be.
(#8) Lacee1986 A játékot megveszed egyszer, ez pedig egy szolgáltatás. Egy játék ára elég húzós tud lenni. A user nem veszi meg. Ergo nincs profit. Viszont a szolgáltatás elég olcsó, ráadásul sokat kapsz érte. Több user fogja megvenni. S mivel ugye nem új játékokról van szó, akik akartak ezekkel a játékokkal a megjelenéskor játszani úgy is megvették. Nem vár senki arra,hogy majd egyszer bekerül az Accessba, mert neki most kell. Azok akik nem vették meg, azok annyira nem is akartak a játékkal játszani,hogy áldozzanak rá hatalmas összeget. Viszont pár ezerért már simán bevállalják. Megy a reklám,hogy milyen király még több user csatlakozik a szolgáltatáshoz. A lényeg, hogy hosszútávú megtérülésről beszélünk.
-
Tibicsucsu
aktív tag
Gondolom DLC-k nélkül, ugye?
-
TeeBee73
veterán
A Simcity 2000 és a Jade Empire nem volt egy pár napig amúgy is ingyenes?
Ja, de! -
ribizly
veterán
Az igen.
Szép kis lista kezd itt kialakulni. Egyre jobban megéri, főleg ha valaki nem foglalkozott gaming-el az utóbbi 10 évben és megnézne pár jó címet "mégis hol tart ma a tudomány" felkiáltással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged