Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
Giroptic a kikstarter-en láttam árban ugyan az, tudásban meg passz. Majd lehet össze-vissza hasonlítgatós tesztet csinálni.
-
Reno7
senior tag
Igen, van. Bár nálam akad mint a franc, és csúnyább mint egy Xiaomi Yi, nem tudom másnál is ronda-e?
-
Beri78
őstag
valami promo videó van már ezzel a készülékkel?
-
imibogyo
veterán
Kíváncsi leszek, hogy minőségben hol helyezkedik majd el a Ricoh kamerájához képest, mert annak a felvételeiből párat már láttam élőben, nem stream-elve. Persze az csak FHD-s, de elég meggyőző volt...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Az akciókamera fogyóeszköz, ennyiért szerintem pénzkidobás
-
Tigerclaw
nagyúr
Ha hozza a névhez méltó minőséget, akkor elég nagy konkurenciát fog jelenteni az abban az ársávban lévő kameráknak...gyakorlatilag a nagyobbaknak. Ehhez hasonló a Kodak SP360 4k-s verziója. Mondhatni annak valami klónja, de jó értelemben. Annál két kamerát kell összekötni, ami ebben megvan és még kisebb is. Viszont szerintem kicsit túllőttek a célon. Kevés embernek van szüksége ilyen teljes gömbszerű látótérre. Készíthetnének ebből egy felezett megoldást olcsóbban, ami szintén 360 fokos lenn, de csak félgömb látótérrel.
-
scope2007
addikt
Ez elég jó paraméterekkel rendelkezik
Nice
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egy pletykalapnak sikerült is megörökítenie a bakit.
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Konzol Screenshot
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Billentyűzet gondom van
- További aktív témák...
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Sony DSC-HX 300 50x zoom fényképezőgép
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- GODOX WITSTRO AD 200 AKKUS VAKU KIEGÉSZÍTŐKKEL ELADÓ!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest