Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
válasz kriszpontaz #49 üzenetére
Ha van gmailes címed, add meg privátban, és oda küldök 6000x4000-es képeket, amik manuál obikkal készültek.
-
fanti
addikt
Végtelenül egyszerűen van végtelenem!
Pl. a Helios 81H eleve Nikon bajonettel készült.
És a Sigma XQ 80-200 dettó.A Pancolar 50-es f1.8-as meg a Pentacon 135-ös f2.8-as 15 lamellás bokehmonster Komáromi Domonkosnak hála, kapott precíz Nikon bázistávot és bajonettet is!
Most meg jön a Helios 44M-3, meg a Pentacon fix 200-as, f4-es 15 lamellás bokehmonster, azok is mennek majd szépen tovább Komáromi Domonkosnak átépítésre.
Stauffenberg
"Az ilyen "DSLR vagy a MILC jobb-e vitákba nem megyek bele, mert egyszerűen hülyeség."
Ez bizony így van![ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz vodkaboy22 #43 üzenetére
Ebben (legalábbis nekem) semmi újdonság nincs, a közelmúltig éveken át volt a munkám része, hogy a fotópiaci trendeket és újdonságokat pesztráljam. Költséghatékonyabb lehet a DSLR? Igen. De pont ezt mondtam én is.
Ugyanakkor megfordítanám a dolgot: Ezen a fórumon a legtöbb MILC user már évek óta fényképez és nagyon is jól tudja mire van szüksége és tudatosan mozdul azon rendszer irányába, amiről tudja, hogy megkapja tőle azt, amire vágyik. Ha nem akarsz mindent megvenni ami csak a boltban kapható, annál nagyobb spórolás nincs.
Aki nem akar az alkonyban őzikét fotózni, azt hiába győzködöd róla, hogy a gépével nem fog tudni alkonyban őzikét fotózni. Én például nem akarok és így hidegen is hagy.
Na és mi van ha valaki alkonyban akar őzikét videózni? Egy Sony A7s II-nél nem igazán tudok durvábbat elképzelni. Az egyik videós barátom nem hitte el, hogy a drága 5D Mark III-mat már rég meghaladták videózásban a MILC-ek, amíg meg nem látta mit tud egy A7s II. Nem kellett sokat várni arra, hogy cseréljen.
Lehet jönni az árakkal, de nincs univerzális igazság, hogy mi lesz az olcsóbb vagy alkalmasabb a feladatra. Tudd, hogy mire akarod használni a felszerelésed, ennél jobb tanácsot senkinek nem tudok adni. Az ilyen "DSLR vagy a MILC jobb-e" vitákba nem megyek bele, mert egyszerűen hülyeség.
-
törölt tag
Lassú és buta DSLR? Érdekes felvetés. Makettversenyeken a telefonosok, kompaktosok és MILC-esek miatt lehet aránylag lassan haladni a fotózással. Főleg a telefonosok tartják fel folyamatosan a sort, mert csak minden 7-10. kép akár csak kicsit is éles. A DSLR-esek egyedül, akik rendesen haladnak, a legnagyobb lassító tényező náluk a vaku esetleges túlmelegedése. MILC-esek közül csak azok aránylag nem útakadály kategória, akik nem LV-ban fotóznak, hanem EVF-fel. Ráadásul a telefonosok éppen csak bele nem másznak a makettekbe, veszélyeztetik folyamatosan a munkákat. Egyszerűen hozzá sem férsz miattuk az asztalokhoz.
Mondjuk vadhajtások mindig vannak. Pl az a DSLR-es, aki tripodról, időzítővel és hosszú záridővel fotóz ilyesmit.
De igazából ez bármilyen rendezvényre igaz.
-
ati3x
senior tag
válasz Matada2.3 #38 üzenetére
Ez màr off.
Én pl milces vagyok, de ha pl követö fókusz benne van az igényekben, és olcsón , belépöszinten kell akkor belépö dslr. Ha 18-105 körüli àtfogàs akkor is. Itt pl mft-re van alternativa az új pana 12-60. Ok szélesebb meg egy kicsit hosszabb, de ujdonsàg, és dràga. A 14-140 igaz hoszabb de benne van a 18-105 àtfogàsa, szintén dràgàbb. Szóval akkor is dslr.
-
vodkaboy22
addikt
válasz Stauffenberg #40 üzenetére
MILC-nek csak annyit, hogy én így kezdtem:
- Kaptam (nem választottam, kaptam) rokontól diplomaosztóra D5100+18-105--öt kit-et (Ő D90 és D800-assal fotozott már akkor). Ennek ára anno 155 körül volt.
- Gyorsan vettem hozzá egy 70-300-as sigma-t.
- Aztán egy fix 35-öt.
Most már babzsákról kábeles kioldóval 500-as és 800-as tükörtelével fotozók és tervben van egy FX váz.Ezt az utat bejárni egy MILC-el nem tudod még mindig. Tehát az átlag egységsugarú felhasználóból nem tudsz kilépni MILC-el (vagy már az elején nagyon drága rendszert veszel de úgy se fogsz profi irányba váltani). Viszont egy D5100-asra is fel tudod rakni ugyanazt az obit mint egy D800-asra és biza én azt mondom a váznál sokkal fontosabb még mindig az OBI. Lehetsz te MILC huszár 24Mp-ellel, de akkor se fogsz 100 méterre lévő alkonyban előkúszó őzikét lekapni... Majd ha olcsón minden milc-re 1990-től gyártott obikat is fel tudsz rakni és olyan jel zaj viszonnyal fogsz iso 3200-an fotozni mint egy FX-el és nem cropos szenzorral akkor majd lehet lesz értelme...
Saját vélemény.Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
fanti
addikt
válasz kriszpontaz #24 üzenetére
Maximálisan egyetértek veled!
Én is D3300-al fotózom a Családom, de soha sem Auto módban!!!
Ja, és már vagy három hónapja csak manuál obikat használok (lásd az aláírásomat) kizárólag ugye "M" módban fénymérés nélkül, és még így is imádom, olyannyira, hogy még egy tartalék D3300-as vázat is vettem, mert gyönyörű képeket csinál a váz a régi obikkal, max én limitálom őt, nem ő engem!
-
fanti
addikt
Na, ezek aztán az egetrengető fejlesztések az elődhöz képest......
Nekem D3300-as vázamim vannak, de még jó, hogy nem vártam erre a "csodára".
Jó ez, meg szép és jó, és sok-sok kép is készíthető vele, de mi a büdös francnak kellett kivenni a szenzortisztítás funkciót? Hogy többet kelljen vele esetenként otthon ökörködni? Vagy hogy többet vigyük szervizbe szenzortisztításra?
És miért nem már akkor WiFi?Bakker, ez ugyan olyan, mint amikor az Intel foglalatot vált az új processzorainak.
Teljesítménynövekedés 5%, felár meg 50%.....Ez a D3400 teljesen fölöslegesen jött ki, arra az egy dologra jó, hogy oda lehessen írni, hogy kiadási dátum 2016
Erre már én is (mint nagy D3300 imádó) azt mondom, hogy vagy vegye az ember az elődjét, vagy inkább a D5300-at, de ezt semmiképp.....
-
Stauffenberg
nagyúr
Én nem vagyok MILC-bérenc, én mindig is azt vallottam, hogy akad még bőven a DSLR-ek mellett is racionális érv. Abban a topikban többször is összevesztem a "MILC master race" felkent főpapjaival, akik tényleg elvakultan képtelenek voltak belátni, hogy léteznek még olyan igények, amik mellé felesleges MILC-et ajánlani (mert hiába baromi jó a legtöbb MILC objektív, ha az emberünk úgyse győzi pénzzel, például).
De most nem azokról beszélek, akik bejöttek a topikba azzal, hogy DSLR-t akarnak és segítsünk. Hanem azokról, akiknek lövése sem volt, hogy milyen gépet venne, leírta az igényeket, volt erre jó árban pár ütős MILC, de mégis inkább a butább DSLR-t vette meg, mert az "nagygépes hatást" kelt a nyakában lógva.
Az állandó MILC vs DSLR hitvitákról* nem beszélve, ami ráadásul az összes létező fényképezőgépes hírnél és tesztnél is megjelenik.
*hitvita = Amikor a vita nem két gép logikus összehasonlításáról folyik, hanem ostoba, ízlésbeli dolgok miatt mennek vérre.
-
kriszpontaz
veterán
Én is az ára miatt nem vettem MILC-t, nézegettem, de nekem nem érte meg.
Én 136-ért vettem tokkal vonóval, táskával, memóriakártyával alap 18-55-ös obival. Ami funkciót használok, és próbálgatok rájönni a manuális mód mikéntjeire, arra tökéletes egy kezdő gépnek. Nem akartam tök feleslegesen majdnem 200-at költeni csak azért hogy egy évben 3-4 alkalommal fotózgassak. Nemrég megjárta a D3300 Rómát, nem csalódtam benne. Az akku jól bírta, reggeltől estig, még 50%-ig sem merült.
Totál úgy érzem a hozzászólásokból hogy tök hülye voltam hogy ezt vettem, de igénytelennek ettől nem érzem magam, ugyanakkor nem Auto módban LV-vel rohangászok, mint ahogy sokan itt elképzelik, de nem is munkaeszközöm mint az ebben járatosabbaknak. Ha arról lenne szó hogy munkára kell (és úgy értek hozzá ahogy szeretnék érteni), biztos millás gépekkel szemeznék, de jelenlegi tudásomhoz ez is megfelel.[ Szerkesztve ]
-
Matada2.3
veterán
válasz Stauffenberg #37 üzenetére
Nekem anno volt rossz tapasztalatom a gépvásárlós topikban. Megadtam minden paramétert és használati környezetet pontosan és az igényeket. Írtam is 1 gépet, amit már ajánlottak nekem dslr volt. Mindenki elkezdte szajkózni, hogy Milc-t vegyek inkább, mert újabb, több a kényelmi funkció és nem abban a ligában játszik már a belépőszintű tükörreflex mint a milc. Kb. le akarták nyomi a torkomon, hogy hülye vagyok ha ennyiért nagy gépet veszek. Nem halhattam rájuk, 160 körül vettem d3300-at 18-105-tel, ennyiért nem volt jó milc obival. A Sony A6000-ről hallottam sok jót, de az kombóban bőven 200 felett volt. Az A5000 meg kereső nélkül nekem kuka, mert normálisan akartam elkezdeni megörökíteni a dolgokat.
Kérdem én, akkor én MediaMarkba rohangálós random nikonos vagyok? Mert nem akarok az lenni, de nagyon úgy jön le.
Finn the human
-
Stauffenberg
nagyúr
Én ne tudnám? Egy jó ideig ott voltam a gépvásárlós topikokban tanácsokat adni és hányszor volt olyan, hogy emberünk eldöntötte melyik Sony, Olympus, Panasonic, akármi egyéb gépet veszi meg, elmegy a MediaMarktba és kijön egy Nikonnal vagy Canonnal, ami drágább volt és butább. Meg is untam, már lassan 2 éve nem tettem be a lábam gépvásárlós topikba (ahogy látom sok MFT, Fuji, Sony társam sem nagyon).
Ennek ellenére mi nem birkák vagyunk, hanem fórumozók, önálló véleménnyel. Mi piszkálhatjuk ahelyett, hogy megvásároljuk vagy ajánlanánk megvásárlásra.
-
flash-
veterán
válasz Stauffenberg #30 üzenetére
nem mindegy mit tud? akik ezeket veszik azoknak úgyis csak az a lényeg hogy nikon gép lógjon a nyakába aztán közbe meg auto móddal fotózgat...
-
ati3x
senior tag
válasz kriszpontaz #33 üzenetére
Akkor egy gm1,gm5 mi? Vagy vm sony axxxx 16-50-el? Amúgymeg a milceknél akkora a fejlödés, hogy gyözze az ember követni. Pl az olympus kijött az em5-el, volt benne forradalmi 5 tengelyes stabi, frankó szenzor, idöjàràs àlló, rengeteg tàrcsa gomb, AF-ben is màr értékelhetö teljesítménnyel. Majd követte az em1, fejlesztett stabival, fàzis af-el. Szal a rajt utàn 1 évvel vettem em5 öt. Majd 1-1.5 évre rà egy gm1-et. Eredetileg csak 12-32-es pana obit szerettem volna, mert az em5 igencsak kompakt méretüvé vàlt volna. De olcsóbb volt géppel együtt. Szóval a gm1 olyan 1,5 2 évvel jött ki az em5 utàn, és közel sem ugyanabba a kategóriàba. Ennek ellenére rengeteg olyan feature van benne, ami bizony hiànyzik az em5-böl: wifi(teljes körü vezérlés) elektronikus zàr, time lapse (eshutterrel) sokkal jobb videó, Afben is olyan gyors, hanem gyorsabb méretben pedig... És az érzékelö is egy szinten van. Szóval itt nem csak annyi a vàltozàs, hogy az expo gomb fekete lett 2 év utàn... De ha megnézed a sony ff vonalàt akkor ott is érdekes dolgok történnek. Nekem úgy tünik a sony apsc vonala kiesett a fösodorból: natív obipark, gépek. De ott van a fuji is, frankó érzékelö, és még durvàbb obikkal. És mi vàrható? Panànàl most jöttek ki a duàl stabival ami roppant hatékony lett(gx80) és nem is a felsö szegmensbe. Dfd af-el. Jön a gh5, 4k videjóra hegyezve. Az oly pedig a kanyarban van az em1-mk2-el. Kézböl kitartott 50-60 megapixeles hires. (és igen az mft obik nagy része kirajzolja) Szerintem benne lesz ebböl kiindulva egy nagyon gyors expo sorozat is amiböl aztàn lehet igencsak durva dinamika tartomànyú képeket faragni. Fejlesztett af-röl is csiripelnek (végre hasznàlható c-af mft-n?) Egyedül a global shuttert càfoljàk még. Sony vonalon pedig valami übernrutàl ff milcröl megy a pusmogàs. Szóval a Canikon vonal igencsak a Nokia ösvényére lépett...
-
DoxaM
aktív tag
Ja, csak a telefon mindig kéznél van és gyors,kompakt...de ha te mindig a hátadon hordod a kilós (több obi több kilós) lassu és buta dslrt azzal mondjuk nehéz vitatkozni, de az emberek 99,99%ka nem igy tesz. Egyáltalán minek minden témához dslr? Én most váltottam milcre dslrröl user expbe ég és föld....a sötét részek zajosabbak picit de nem dölök a kardomba. Én legjobban akkor örülnék, ha tényleg mobillal is lehetne min. Milc szintet hozni imádnám.
-
Rum.cájsz
tag
válasz Stauffenberg #29 üzenetére
+1
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem is a méret a DSLR-ek nagy baja (ez csak ízlés dolga). A MILC-ek magukkal hoztak egy nagy halom fejlesztést, amit a DSLR gyártók egyszerűen képtelenek időben adaptálni. Van egy tetemes piaci előnyük a DSLR-eknek, meg egy-két technológiai (pl: AF) és ebből élnek, nem törik agyon magukat a fejlődés érdekében.
Megnézem, hogy a DSLR gyártók mit adnak 600-800 dollár körül és sírva kell fakadnom, annyira buták a vázak a sláger MILC-ekhez képest (A6000, G7, E-M10 II, stb). Nagyjából csak a Pentaxon látszik, hogy erőlködik.
Most meg a D3400 érkeztével még butábbak, mint eddig. Elvenni a Wi-Fi átvitel és távvezérlés lehetőségét így 2016-ban elég ciki. Pedig a D3300 is csak egy nyomi adapterrel tudta, miközben MILC fronton ez már minden árkategóriában alapfunkció évek óta.
-
deja vu
addikt
Gondolom azért mert Milc fronton nagyobb a fejlődés. Mostanában is volt a kezemben pár DSLR gép, de olyan mintha visszamentem volna az időben 10 évet, olyan nagy bumszli dögök ezek. Én megértem aki ezekkel dolgozik, de a belépő vonalon én soha sem vennék már DSLR gépet, ott a Sony A6000, Fuji X-E2. Munkára az FF Nikon vázak nagyon jók, talán a legjobbak.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
Matada2.3
veterán
-
flash-
veterán
a Nikon a d3xxx vonallal tényleg az autó modban fotózó, nikonos nyakbaakasztóval a nyakukban nyaraló, jpeg-ben fotózó abszolút amatőrökre helyezi a hangsúlyt(ezek veszik 80%-ban) aztán azoknak meg tök mindegy hogy a gép dinamikája 14.6 vagy mondjuk 12.8 Evs..
valahogy nem tudja a nikon mit lépjen a belépő szegmensben, de igazából tényleg mindegy mert a d3xxx gyengébb dinamikával,fókuszrendszerrel is mindig szépen fog fogyni...
nem is vonnék le messze menő következtetést ebből, a d5xxx és a d7xxx vonal fejlődése érdekes inkább...
de amig a canon és a nikon vezeti a prímet addig nem igazán fognak nagy sebességgel előre lépni, talán lelassult ez az iparág a két vetető cég hatására?...
nagy áttörésként említették pár éve az organikus, és grafén alapú szenzorokat, nem igazán látok még ilyet egyetlen egy gépben sem...
de biztos van "oka" -
kromatika
veterán
Huhhh.Ez nagyon tetszik.
-
kriszpontaz
veterán
Egyértelműen visszalépés a D3300-hoz képest.
Viszont magyarázzátok már el mire ez a közutálat a D3XXX (vagy mondhatnám a D5XXX szériát is) széria iránt? Mindenhol csak a fikázást látom.
Én is vettem egy D3300-at, de semmi bajom nincs vele, persze nem vagyok profi fotós, de aki ilyet vesz, nem is azért veszi mert majd ettől az lesz belőle. Úgy voltam vele hogy inkább fényképezek egy D3300-al, mint egy hasonló árú telefonnal. Azért a kettő közt ég és föld a különbség.[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
11pontos af, lol
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
törölt tag
válasz Rum.cájsz #20 üzenetére
"Na erre a plussz dinamika tartományra emelem a poharam, szvsz ezt a +-t máshol olcsóbbé is megkapom."
Lehet én értelmezem rosszul, de nálam ez a mondat azt jelenti, hogy máshol ezt az esetleges megnövekedett dinamikatartományt kapod meg olcsóbban. A D3300 dinamikatartomány ~12 FÉ. A Canon a 80D új generációs szenzorával ezt csak most érte el. Csak ugye az egy kicsivel magasab kategóriában indul, ahol a D7200-zal kell megkűzdenie. Attól viszont el van maradva 1,5 FÉ-kel.
Tudni kell helyén kezelni a dolgokat. Belépő szint, belépő tudással. Persze ki lehet dobni ezt a vonalat, és akkor a belépő a DSLR világba 300k + obi körül fog kezdődni.
-
Rum.cájsz
tag
válasz #65675776 #19 üzenetére
Itt még mindig a dinamikatartományra van kihegyezve minden, és ezzel nincs is mit vitatkozni, nagyjából ez az utolsó zászló. Egyebekben, mint használat, ergonómia, örömforrás, ficsőrök, fotózási szokások, anblock, nekem nembegyere. Lehet Te épp majd az ellenkezőjéről nyilatkozol.
-
Rum.cájsz
tag
Legyünk korrektek, van olyan topiclakó aki SI-ben ki tudná fejteni, hogy mi a fejlődés az előd modellhez képest?
Én már egy ideje töprengek rajta, asszem kénytelen vagyok meginni egy sört, hogy megvilágosodjak, de lehet dobok hozzá egy "gyorsítót" is..., egyszerűen szánalom ez a szegmens. -
törölt tag
Lehet hülyeség a kérdés, de ugyanennyiért, amennyi a kit, miben gyengébb egy bridge, mondjuk Sony vagy Pana?
-
madgie
titán
Szóval WiFi továbbra sincs benne, csak egy átnevezett Bluetooth?
-
grigo
őstag
Fekete expó gomb. Űrtechnika!!!! Végre hozzánk is lecsorogtak a NASA fejlesztések
https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
-
ati3x
senior tag
Fantasztikus. A rövidke cikk elsö fele arról szól, hogy mi NEM vàltozott. A màsodik felének a fele(a cikk 1/4-e) az "ujdonsàgokról" mert 2016 màsodik felében a bluetooth kapcsolat képesség valami ürtechnika. ( kb 1-1.5 éve vettem a gm1-et, és wifin keresztül teljes körüen vezérelhetö teloról. Értsd 12-50 ezoom àllàsban még a zoom is...) akkuteljesitmény ma itt màr van valami. És az utolsó feature hatalmas... Màs színü az expo gomb. Csak tudnàm mennyit agyaltak a màrketingesek ezen. Vagy csak a színezö granulàtum beszerzésénél tàmadt némi logisztikai probléma? Még jó, hogy nem építettek erre a featurera egy limited edisön kiadàst... Az utolsó 1/4 rész pedig a visszalépésröl szól az elözö verzióhoz képest? Helló! 2016 van! Marty meg màr rég visszament 85-be!
-
-Valinas-
senior tag
Hangosan nevettem a cikk olvasása közben. Marad a jó öreg D3300, ennél még sosem volt erősebben nemkell érzésem.
Valamit nagyon eltoltak odafent, ez így még két évig édes kevés szerintem. Mondjuk amúgy is váltson inkább mindenki mirrorlessre, aki meg nem, az vegyen inkább obikat.
-
madeec
csendes tag
Most ezt komolyan, miért kellett??? Miért nem akkor inkább már a D610-est fejlesztik tovább??? Szánalom...
-
törölt tag
Az új 70-300-akat sikerült szépen beárazni. Csak a kitfelára a VR mentesnek majdnem annyi, amennyiből vesz az ember egy Tami 70-300 VC-t. Ráadásul 6.3 a vége...
-
deja vu
addikt
válasz andris1602 #5 üzenetére
Röhög a két nagy óriáson. Szerintem arra céloz, hogy egy helyben toporognak.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
zolko74
tag
Hajrá Canikon, ezt nevezem én fejlesztésnek!
-
vodkaboy22
addikt
Kíváncsi vagyok, hogy ez az új AF-P rendszer feljebb is utat talál-e magának profibb obikon?
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
deja vu
addikt
A tied Toshiba szenzoros, gondolom nem Sony szenzor van benne mint a sokkal jobb D7200-ban? Meg valszeg ebbe is gyengébb szenzort raknak.
-
Matada2.3
veterán
Nemrég szereztem be egy 3300-as vázat 18-105-tel. A címet olvasva kicsit betojtam és mérges lettem magamra, de a végén kiderült, hogy még jobb is, hogy 3300-at vettem mint ezt. Na jó, azért az optimálisabb akku használat azért jól jönne, de nem panaszkodom.
(#2) deja vu: Szinte biztos vagyok benne, de majd egy guru megmondja a tutit
[ Szerkesztve ]
Finn the human
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest