Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henryk
aktív tag
Ez a néma ketyere különösen jó lehet éjszakai használatra, vagy ami nekem elsőre eszembe jutott, iskolában, előadás alatt használni.
Számtalanszor előfordult már (velem is) hogy benn ül 100 ember a nagyteremben, és néznek egy irányba furcsán (nem, nem a tanárra
), elfojtott nevetéssel, ahonnal a jellegzetes
"TIKK TIKK TIKK TIKK TIKK TIKK TIKK TIKK TIKK TIKK TIKK TIKK" hang hallatszik, igen nagy intenzitással, miközben a hangkeltő személy mit sem sejve arról, hogy az egész terem őt nézi, beleéli magát a legújabb flash zombiölős játékba, és csak akkor veszi észre magát mikor hátulról megbökik, hogy "hallatszódik..." majd körbenézve a termen látva a többiek arcát szépen elsüpped a pad mögött.Ilyen helyzetben ez a ketyere felbecsülhetetlen értékű.
-
talpalavalo
aktív tag
pfff ez már tipikusan az az eset amikor nem tudnak mit kitalálni és akkor ilyen hülyeségek jutnak a fejlesztők eszébe ami igazából ne mis nagy szám, de még csak nincs is létjogosultsága... .
Mindenesetre köszönjük, hogy elmondhatjuk: Most már ilyen is van -
Isee
senior tag
-
ddekany
veterán
Na tessék fikázni a kussoló egér ötletét... Pl. attól falra mászok, hogy a egerek jelentős részénél a wheel (a kerék) úgy kerepel, hogy az már komikus. Valaki scrolloz, és "KRRRRR! KRRRRR!".
Hát azt büdös ótvar idénytelen gagyi fostalicska mindenit ennek a világnak, na. Persze az egér adatai közt ez nem szerepel, szóval ki kell tapasztalni melyik nem olyan...
-
DeathAdder
veterán
válasz
Termigáßor #40 üzenetére
Nekemis volt Diamondback 3D,rohattul hangosan nyikorgott a klikkje
de nem akartam szetszedni ,inkabb eladtam...
Nekem az volt az egy Razer eger, ami tenyleg nagyon hangos volt (idegesitoen hangos)
-
Termigáßor
aktív tag
válasz
DeathAdder #35 üzenetére
én a Diamondback 3G-ből (=>da optika) ki is forrasztottam a főgombok kapcsolóit, és egy régi ms explorerből raktam be az "újakat". Mintha ms egerem lenne csak razer külsővel! Könnyen, halkan, simán kattint, nem nyöszörög nyikorog. Később (jelentős farigcsálás árán) a görgőt is átraktam a ms egérből (kicsit nagyobb, fekete, gumírozott) és még jobb lett! Hihetetlen mennyi komfort érzetet ad csupán a mikrokapcsolók cseréje!
Ui.: ez az air-wick megoldás érdekes... pont akkora mikrokapcsolók vannak benne mint az egérben?..
-
GrotESC
aktív tag
A billentyűknél esetleg nem ártana külön jelölni, hogy létezik-e belőlük magyar kiosztású is. Sajnos már volt olyan, hogy nagyon tetszett 1-1 darab, de csak angolt készítettek.
Egyébként pedig minden billentyűre 2 db USB portot, mint az ENERMAX-nál! Tudom, hogy bizonyos gyártók ezt már évtizedekkel ezelőtt kitalálták, de még most sem erőltetik. -
dezz
nagyúr
válasz
DeathAdder #35 üzenetére
De neked nincs is szükséged halk egérre...
-
Franklin
addikt
Sosem használtál még tapipadot notebookon? Ha ott "kattintasz", az sem hallatszik :-)
Szerintem jó ha bővül a választék, akinek nem kell, nem fáj, de akinek pont ilyen kell, annak nagyon jól tud jönni.
A billentyűzeteknél pedig nem feltétlen hátrány, ha vezetékesek. Gondolni kell a gamerekre is. Na persze HTPC-hez nem való, az tény :-)
-
dezz
nagyúr
Ne vicceljetek már, hogy évek óta ilyet (hangtalan egér) keresgéltek, de nem találtok, brühühűűű.
Én minden egyes egeremet kapásból megműtöm, csak kicsit lazítani kell a mikrokapcsoló érintkezőjén, és máris 10x halkabb lesz. (De nem olyan, mint egy távirányító gumi gombja.) Oké, kell vele kicsit pepecselni, meg némi kézügyesség is kell hozzá.
(#28) berVi, DeathAdder: Majd ha együtt éltek valakivel (úgy 10 év múlva...
), aki történetesen nőnemű, megtudjátok...
De egyébként a kemény gombok az izületeknek sem tesznek jót.
-
PrinczA
őstag
Kis hazánkban, hol is kapható a Nexus Silent Mouse?
-
berVi
senior tag
csak engem nem zavar az egérkattogás? igazából még hasznos is, visszajelzés, hogy tényleg rákattintottam valamire, szóval valami történik, csak várni kell rá, és nem kezdem el nyomogatni a nem reagáló gombot, mint a hülye.
-
DeathAdder
veterán
Nagyon meleges ez a hangtalan eger
-
Archer
őstag
A billentyűzet nagyon tetszik na de az ára... Amúgy tud valaki mondani ilyen alu billentyűzetet emberi áron?
-
petiww
tag
Ja és eredetileg Trust KB1450-et akartam venni mert a tesómnak is olyan van, és halk... csak már nem forgalmazzák. Amúgy majdnem mindegyik slim volt amit végigpróbáltam.
Nekem a fehér billentyűzetről vannak gyönyörű élményeim 5óra kemény vice cityzés után -
petiww
tag
El kell keserítselek régen majdnem mindegyik egér fehér volt... Amelyik nem, az meg sárga
-
petiww
tag
Multkor a saturnban direkt végignyomogattam az összes billentyűzetet ami ki volt rakva... Hát eléggé szörnyülködve vettem tudomásul hogy kb 20 bill. közül egy darab volt tényleg halk, és ez a Trust Blacksteam volt... Most tervezek venni egyet 2500 pénzér
-
Воланд
titán
Fehér egér.
Egy hónapnyi használat után gondolom szép színe lesz.
-
opr
nagyúr
Na, ez a full silent egér már tetszik. Nagyon régóta keresek ilyet, mondjuk egy teljesen(!) hangtalan billentyűzet még jobb lenne.
Hogy ez kinek való?
Hát, pl. nekem, mert hazajövök a munkából, és csinálni kéne a fusit, de az asszony, meg az egy hónapos gyerek alszik. Viszont fejleszteni kéne, de akinek van gyereke, az tudja, hogy inkább legyen kicsit kevesebb a pénz, de ne ébresszük fel este -
Probber
őstag
Szépnek szép, de 50 eurót egy sima billentyűzetért...
-
Móci
addikt
Az egér az jah... mindegy, marketing rulz.
A billentyűzet még tetszene, de az árát kicsit túl soknak tartom. Feléért már elgondolkodnék rajta.
Mindegy, nem a balkánra készült ez sem. -
Cane
őstag
Régóta kerestem hangtalan egeret, de hiába. Kb. 1 hete fejeztem be a hangtalan egér projektemet. Volt egy használaton kívüli duál-opti mouseman egér, kicsit kopott de működőképes. Porosodott a polcon két air-wick illatosító amiben a szép színű gomb alatt gumi borítású kapcsolót építettek be. Mindkettőből kiműtöttem, beforrasztottam az egérbe. Vicces ez a modding, de tökéletesen működik, a külseje az eredeti maradt. Van holtpontja is (érezhető a "klikk" érzés), de már hangtalanul. Most már éjjel sem zavaró a kattogás (ami persze nem engem zavart).
-
AssAssynn
addikt
A kattogásmentes egér arra lett kitalálva, hogy a kis kockák, éjjel felkelve, sunyiban C.S. 1.6-al játszhassanak, úgy, hogy ne hallják meg a szüleik őket (:
-
törölt tag
Hahó Logitech, tessék csak idefele lesni de gyorsan, itt egy olyan bill. van a képen, ahol nincs szétbombázva a Ins-Del-... hatos csoport! Maguknál miért nem megy sokszor?
-
ngabor2
nagyúr
kattogásmentes egér... azóta keresem, hogy egyszer használtam egy Sun munkaállomásnál. gumi gombok, kattanás nélküli gombnyomás. ja, természetesen optikai (1995 környékéről beszélünk). az egér a billentyűzethez kapcsolódott. még kellett alá a rácsos egéralátét, de igen jófajta volt
-
Boxi88
őstag
Az egér nem a legszebbek közül van, de a bill annál inkább!
-
lujó55
addikt
Hát fontos dolog is az, hogy ne kattogjon az egér...
-
nyunyu
félisten
Kivancsi lennek ra, milyen kapcsolok vannak a nema egerben.
Szereztem japan D2F-01F-et, ugyan egy fokkal halkabb, mint az L meg a tobbi gyarto altal hasznalt D2FC-F/D2F-J01F, de meg mindig kattog
-
Vezetékes bill. HTPC-hez? Nagy ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Projektor topic
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Milyen TV-t vegyek?
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest