Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
@mriya@
őstag
Tegnap jött meg a Rock Zircon, egyelőre jobban tetszik, mint a Sennheiser CX300-as.
8 $-ért vettem az Ali-n.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
seadrone
őstag
sziasztok!
KZ ED9-est innen szabad rendelni?
vagy van speckó lelőhelye?
jól gonolom, hogy innen rendelve is egy arany és egy réz betéttel kellene jönnie?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
ZolkoW
őstag
pont ezek miatt még mindig jobban szimpatizálok a vezetékesekkel, és a KZ márka nagyon bejött eddig (még a saját magukhoz mérten olcsó ED4 is vállalható szerintem, bár az ED9 és a z ATE sokkal jobban tetszik, azok mellett nem szívesen használtam). a Meizu EP51-esével szemezgettem még, az tud APTX-et, a KZ-nél nem emlékszem, de szinte megvehetetlen, csak ebayen láttam többszörös áron, mint amennyiért kint volt Banggoodon. kicsit le is tettem róla, és rendeltem tegnap egy ZS3-ast
Előtte a ZST-t nézegettem, sosem volt még dual driveres fülesem, de elolvastam egy tesztet, és inkább emezt választottam. Azért a Meizura még egyszer lehet, hogy beruházok, kíváncsi vagyok rá.
feljebb már nem akarok menni árban.Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Dave™
nagyúr
BT fülesekről csak pár szót: a tömörítés veszteséges az átvitelnél (kivéve aptX), tehát itt már lesz minőségromlás, illetve a fülesben van a DAC és az erősítés is, ami szintén elég olcsó és egyszerű, lévén a fülesek árkategóriája is az. Ha vezetékes minőséget vársz tőlük, akkor csalódni fogsz, mert azoknál érezhetően gyengébbek, kiváltképpen ha normálisabb forrással rendelkezel (közép vagy felsőkategóriás telefon normális DAC-kal, erősítéssel). Ha így is oké, akkor érdemes próbálkozni, csak azért írom le ezt hátha nem tiszta és ne érjen csalódás.
-
ZolkoW
őstag
tudom, hogy a BT fülesek az másik topic, de itt azt hiszem, több KZ Audio rajongót találok... szóval valaki próbálta már a KZ wireless fülesét? rendeltem is volna Banggoodról, de el van fogyva. [link]
az ED9 és az ATE eléggé bejött, és szerintem maradnék is a vezetékeseknél, de kipróbálnám ezt is.. főleg ennyiért.Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Dave™
nagyúr
válasz herdsman12 #471 üzenetére
Szia!
Nem bonyolítom, zenével járatom. Az elején mindig belehallgatok hogy halljam nyersen milyen, sok minden tetszik úgy is, van ami nem, de utána mennek jó pár órát magukban, aztán onnantól hallgatom. Van aminél érezni javulást, van ami - számomra legalábbis - nem nagyon változik, de ezekre külön nem nagyon érdemes szerintem kitérni, mert múló állapot. Fejhallgatóknál sokkal jobban éreztem amúgy a bejártás hatását, fülesnél szerintem nem olyan látványos. Eddig a legdurvább a CKR9LTD volt, az a "meh"-ből váltott "azannyába!", máig nem tudom hogy csinálta, lehet a 2x2 driver miatt van, de bármi másnál (nem csak kínai) sokkal kisebb volt a változás. Ami még látványosabb volt, az a KZ ANV, ha jól rémlik, de ezek nem szoktak nagyon megmaradni, csak ami tényleg drasztikus (lásd fentebb).
-
Dave™
nagyúr
Ide is visszanézek, mert jól el is felejtettem a második cikk miatt Szóval örülök, a kis Awei nekem is nagy kedvenc, és bár a minőségbiztosítás eléggé problémás ahogyan a sok példa mutatja, hangban nagyon túllépi az árát. Örülök, hogy bevállaltad másodszorra is, nekem ha elsőre rossz lett volna lehet nincs kedvem hozzá még egyszer, de bátraké a szerencse
-
addikt
válasz Zsozsoka 74 #468 üzenetére
Rock Zircon Sport
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Zsozsoka 74
senior tag
Tudtok ajánlani árban nem túl drága fülest sportoláshoz, futáshoz... Esetleg ebay vagy Bangood előnyben
Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
HardRic
addikt
Megjött a Zircon. Első nap után pozitív az élmény, de lehetne kevésbé harsány a magas ezen is. Minden fülessel ez a bajom, tényleg a fülemmel lesz baj. De legalább már az a szint, hogy nem kell hozzá EQ mint a Piston 3-hoz.
-
veterán
Aliról vettem Awei ES-Q3 fülhallgatót.
Mint az utolsó képen látható, a dobozból frissen kiszedve már olyan, mintha kopna le a krómfesték a fülhallgatókról
A driver flex a szokásos Awei standard, közel áll az elviselhetetlenhez
Ettől a két hibától eltekintve a hangja nem is rossz, van basszusa bőven, a közepek tiszták, a magas lehetne kicsit több, a hangszínszabályozó FLAT állásában is jól hallgatható, hangszínszabályozóval picit rásegítve pedig egész kellemes. Jó erősen tud szólni torzítás nélkül, nagyon hasonló a hangja a Q5-höz és a Q9-hez, az ára is hasonló hozzájuk, szóval akinek tetszik az Awei-k hangja, de nem tetszik a Q5 és Q9 fából esztergált háza, az bátran vehet ilyet
Egyébként pedig rohadjon meg a Prohardver fórummotorja, ezt a hsz-t kb. egy óra alatt sikerült beírni, vagy kétszer elszállt, de ha működött, akkor is 10 perces lagok voltak
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
joergie
őstag
Szert tettem vateráról 1.8k-ért egy KZ EDR-2-re, mikrofon nélkül. Eddig gazdagon megéri a pénzét, ipod nano 1st gen-hez lesz használva, amíg meg nem jön az elsődleges füles. Szokás szerint ez is balba nagy, jobba közepes dugóval passzol inkább.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
HardRic
addikt
Megrendeltem a Rock Zircont, utána találtam ezt a tesztet és a kommenteket és elbizonytalanodtam. Piston 3-at pont azért cserélném a Zirconra mert nekem nagyon kevés benne a mély, és fülsértő a magas. Most látom itt a kommentek közt, hogy Zirconnál szintén van panasz a magasokra. Megnyugtatna valaki, hogy nem vészes a helyzet? Nem akarok még egy sikítós fülest amitől fájni fog a fülem
-
-
joergie
őstag
Érdekes ez a cikk, már csak azért is, mert rengeteg füles van, és egész jókat írnak elég sokról, szóval valahogy úgy kéne ezt megoldani, hogy folyamat bővíthető legyen, és több fül többet hall alapon lenne több tesztelő, különböző stílus preferenciákkal, vájtfülűséggel, igényekkel. Esetleg melyik használható jobban futáshoz ilyesmi. Elsősorban a 20-25 dollár alattiakra gondolok.
Én egy VJJB K4S-t tervezek venni black friday keretében(alin?), hátha lesz akciósan(az amúgy se combos 20 dodónál is olcsóbban). De az még odébb van, piston2-met meg elhagytam. Kéne egy olcsó másodlagos ami addig kielégíti az igényeim, esetleg sporttevékenységhez is alkalmasabb az elegáns leendő elsődlegesnél.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
salaud
aktív tag
Még a cikk megjelenése után rögtön vettem egy aewi es-q9-et, anno a gearbest oldalról, mert ott volt a legolcsóbb. Megjött oem kiszerelésben, és bár nem volt rossz, volt benne egy kis tompaság, mintha vattán keresztül szólna. Aztán megtört a zsinór a jack tövében, és kiszálasodott a vezeték borítás is, kukaéretté vált.
Viszont múlt héten felnéztem aliexpress-re, és a mobil app-ukon keresztül 2 dollárért volt kapható, free shippingel, nosza rendeltem is kettőt. Tegnap megjött, igényes dobozban, hologramos matricával, QR vonalkóddal, celofánban, garancialevéllel, és olyan tökéletesen, tisztán szól, hogy el vagyok ájulva. Épp rákeresek, fejhallgatójuk van-e, illetve egyéb termékeik.[ Szerkesztve ]
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
Attici
őstag
Nagyon jó a cikk!
Az ANV-t hol vetted? Alin?"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
xemelon
tag
válasz matyikusz133 #453 üzenetére
Fiam fél évig nyúzta a Zircont, merthogy neki kell ennyi mély, de nemrég lenyúlta a KZ HDS1-emet, merthogy azzal tényleg hallani is lehet a zenét.
-
pulutodurumo
addikt
válasz matyikusz133 #453 üzenetére
Ha a határozottan V hangkép bejön, akkor a Zircon. A Piston 3 kicsit kiegyenlítettebb.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
matyikusz133
tag
Szerintetek a Xiaomi Piston 3 vagy a Rock Zircon a jobb valasztas?
-
evko
aktív tag
Szia.
Nekem Ed3 fulesem van.
A hangja jo, viszont a gumiharangok vagy micsodak, szerintem borzasztoak.
Nagyon nem mindegy, hogy teszed a fulbe, sot, meg csuszkal is a gumi rajta.
Ez problema, meghozza nagy, ez szerintem egy nagy minusz, mivel nem 2006-ot irunk, nem ez az elso sorozat agyba dugos, ha valamit gyartanak, akkor erre a hiba lehetosegre gondolniuk kellene, ez tulsagosan alap.
A masik, hogy nehez, igy ezzel futni nehezen futsz, pl.
De ez ilyen, elfogadhato.
A kabele olyan, amilyen, 1 honapos, nem tudok ra mit irni. A gagyi Sony Hpm-72 napi hasznalat mellett 2 ev alatt nem adta meg magat. Es valljuk be, az egy elavult "szar", de viszonyitasi alapnak jo.
Ami meg nem tetszik, az, hogy nincs rajta csipteto (ti ezt hogy oldjatok meg?), igy allandoan huzgalnom kell ki pl. a polo alol, mert huzza le magat a kabel sulya es a gravitacio.
Hat, ennyi.Ezekre valami megoldas?
Melyik fules ajanlott meg? Nekem ennek is tetszik a hangja.
Udv.
--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
ZolkoW
őstag
most, hogy megláttam, hogy van hozzászólás, eszembe jutott: még az ED9-nél is jobban tetszik a KZ-ATE,
a hozzá adott szivacs illeszték is majdnem tökéletes, bár nem memóriahabos, és kicsit nagy nekem, de azért így is használható. majd barkácsolok ehhez is füldugóból. Ami fura, hogy nagyon síkos a műanyag ház, és ezzel együtt a vetőcső, könnyen lecsúszik róla minden, párszor bennmaradt a fülemben.
valami trükköt megpróbálok majd, ami nem maradandó, és nem is szilvalekvár.
A 9-est odaadtam egy barátomnak (azt választotta, mert már neki is az ATE hangja tetszett jobban, sportoláshoz azt mondta, zavarná a fül fölötti kábelvezetés), és teljesen boldog vele, írta, hogy sokkal jobb, mint bármi ami eddig volt, ez egyébként a tippem szerint a Sony Z sorozathoz adott gyári füleseket jelenti leginkább. Én 3200 Ft körül vettem mindkettőt, és szerintem baromira megérte mindegyik.
Az ED-3 és az ED-4 nem volt ilyen meggyőző, de azért korrekt cuccok azok is, csak akkor már sokkal inkább 3200-ért az ED-9 vagy az ATE, mint 2000-ért az ED-3.Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
dugo_
veterán
KZ-ED9 teszt:
Tökéletes ellenállóságot mutat a mosógép 40 fokos vegyes programjával szemben, az esemény után még a hangzása is tisztább lett. Huehuehue.
A kínaik előrelátását dicséri, hogy a doboz párnája szinte teljesen megegyezik a gyári szivacstömítéssel, így könnyen pótolható.Ugyanitt ötleteket szívesen veszek a szivacsokat tartó "tyúkrács" pótlására...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Megjött, nyúzom egy ideje.
Szeritem rosszabb sokkal a Q9-nél.
Van mély, magas és közép, mégis azt érzem, hogy egyik sincs igazán. Aztán sokat hallgatva rájöttem, hogy mindenhol van egy púpja, így eléggé hullámos az átvitele. Olyan W szerű.
Tüc-tüc zenéhez egész jó a hangja, de ha a zenéban sok freki jelen van egyszerre, akkor nagyon hallani, hogy nincs egyben az egész.Amúgy külsőre nagyon szép, bár szerintem giccses, viszont jól össze van rakva,
A driver flex itt is ugyanolyan erős, mint a Q9-nél.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
ZolkoW
őstag
amit először rendeltem, az ED4-es, az még utazik, de ideért ma egy ED9, és tegnap egy ED3 Youth, vagy mi. A 9-es nagyon kellemes meglepetés, nem voltak hűdenagy elvárásaim, de ezért az árért nem tudom, mi jobbat lehetne várni. Az a cső, amelyikben nincs a kis szivacsszerű tömés, és közvetlenül a kimeneténél van a rács, az tetszik jobban - a másik már döngős ehhez képest. így utólag ebből a fülesből kellett volna kettőt vennem, de ezek csak utólag derülnek ki
köszi a tippeket mindenesetre , az indító tesztet is.Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
félisten
Az a 2-ből volt, tudtommal, de azóta lehet ebből is, nem tudom.
A másik füleses topikban kérj egy linket, hogy melyik a tuti eredeti.
Én a banggood-ról rendeltem és jó. Igaz az fél éve volt.mod: Ha szereted a rengeteg mélyet és magasat, akkor a Rock Zircon is jó lehet.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
ZolkoW
őstag
válasz lexter00 #439 üzenetére
beü :/
na nem baj,ha szól,ennyiért már rosszul nem jártam vele,aztán folytatom a próbálkozást Piston 3 van, az túl dübörgős nekem (túl sok mély), meg van Piston Colorful edisün vagy mi,az tetszik jobban. a P3 igényes kialakítású,az bejönne, de túl sérülékenynek érzem. és a könyök jack is nálam plusz pont,ami a KZ-nek van. kíváncsian várom azért, ha megjön,megint kérdezek,hogy ahhoz képest merre próbálkozzak mégBasszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
ZolkoW
őstag
sziasztok! KZ-ED4-ről nem találtam itt véleményt, mire számíthatok tőle? ha esetleg valakinek volt/van.. most,hogy már megrendeltem a többi KZ-ről szimpatikusakat írtatok, így remélem bejön majd. nincsenek ultra igényeim 1200 pénzért, olyat kerestem,ami inkább lineáris,mint V.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
lexter00
őstag
válasz Donki Hóte #433 üzenetére
alap áron kb 10 dollár az ára csak ez az eladó kicsit drágán adja és így aztán adhat kamu akciókat.
-
sfbalazs
tag
Szerintetek az mitől lehet hogy ha telefonba dugom a fülest szól a saját hangszóróján is meg a fülesen is?
-
veterán
Aki Rock Zircont akarna venni, az ma tegye, ma le van árazva 9,99 dollárra.
-
Ciccuka
veterán
válasz Donki Hóte #431 üzenetére
ES-Q5 jónak tűnik, szerintem majd kipróbálom mindenképp.
Nem nagyon válaszolt senki se és hátha valakit majd érdekel.[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
veterán
-
Ciccuka
veterán
Majd számolj be róla, hogy milyen.
Itt találtam további teszteket: audiobudget.com
Eszerint a KZ ANV mellett még a KZ IE80 lehet még érdekes.Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ciccuka
veterán
Awei ES-Q5 miben különbözhet vajon az Awei ES-Q9-től?
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
addikt
válasz Donki Hóte #424 üzenetére
ez csak egy bizonyos mértékig működik így (azaz nem lehet ezekkel mindent kompenzálni)
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Dave™
nagyúr
válasz Donki Hóte #424 üzenetére
Ha elolvastad a fenti cikket, amihez kommentelsz, ott többször is kiemeltem, hogy az illeszték (gumiharang) az egyik legfontosabb tényező és jelentős mértékben befolyásolja a hangot a formája, anyaga, belső átmérője Ez az ami rendszeresen elég kevés hangsúlyt kap, pedig nagyon is fontos megemlíteni.
-
veterán
válasz lexter00 #423 üzenetére
Arra jöttem rá, hogy az, hogy "basszustöbblet", "basszushiány" nem a fülhallgató hangját jellemzi.
A hallott hangot 3 dolog határozza meg: a driver és ház kialakítása, a fülhallgatón lévő gumiharang kialakítása és a füled belső geometriája.
A füleden nem tudsz változtatni , a driver és a ház adott, de a gumiharangot tudod cserélgetni.
Vettem az utóbbi időben vagy 8 féle olcsó kínai fülhallgatót, meg van is 5-6 korábban vett Sennheiser, AKG és Maxell fülhallgatóm, szóval van itthon vagy 15-20 garnitúra különböző gumiharang.
A gumiharangokat cserélgetve azt vettem észre, hogy meglepő különbség tud lenni egy fülhallgató hangjában attól függően, hogy milyen harangot teszel rá.
Van egy UiiShii HM7 fülhallgatóm, ezt egy teszt oldalon nagyon dícsérték, azért vettem meg. Aztán hallgatva gyenge volt a hangja, semmi basszusa sem volt, morogva vissza is raktam a dobozába.
Aztán egyszer kíváncsiságból lecseréltem a gumiharangot egy másikra és azt vettem észre, hogy nagyon is előjöttek a basszusok, kellemes hangja lett a fülhallgatónak
Azt tapasztaltam, (az én fülemben!!!) hogy a hosszú belső csövű gumiharang erősen tompítja a magas hangokat és emeli a basszust.
A rövid, széles belső csövű gumiharang pedig emeli a magasakat és vágja a basszust.
Szóval ha a basszustöbbletes Fuqing fülhallgatódnak viszonylag kis átmérőjű, viszonylag hosszú belső csövű gumiharangja van, akkor lehet, hogy a te füledben is hasonlóan működik az akusztika, mint az enyémben Próbálj rá egy nagyobb belső átmérőjű, rövid csövű gumiharangot, ha csökken a basszus és megjönnek a magasak, akkor érdemes próbálgatni, cserélgetni a gumiharangokat, mert különbözően fog velük szólni a fülhallgató.
-
lexter00
őstag
Megjött a Fuqing FB Q2 füles...hát...Basshead füleseket szeretem de ez már nekem is sok egy kicsit,mély mély mély mindenhol.A Rock Zircon jobban bejön . De ennyi pénzért kb 850ft bőven megérte csak kíváncsi vagyok hogy meddig bírja.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Köszi a tippeket!
Próbálom melegíteni valahogy nem túl erősen.
A radiátor nálunk már nem megy sajna. Amúgy is éppen csak langyos szokott lenni.
Ha így sem jön szét, akkor szike.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
-
félisten
Sziasztok!
Tud valaki mutatni nekem szétesett vagy szétszedett AWEI Q9-et?
Kábelt akarok cserélni benne, de nem akar szétjönni sehogy, és nem tudom, hogy van összerakva. Egy kép talán segít ekdönteni, hogy menniyre érdemes erőltetnem.Kössz
-
lexter00
őstag
Rendeltem egy fuking fülest kemény 800ft volt Ha olyan lesz mint amilyennek a teszt írja veszek még vagy 3-4et eldobhatós fülesnek jó lesz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Gyorsan beleolvastam csak a cikkbe, meg a képeket néztem meg, de ahogy látom ezek mind agybadugós fülesek. Tudnátok ajánlani olyan Earbud fülest ami olcsó, de tűrhető a hangzása?
Live-Die-Respawn
-
titán
válasz Donki Hóte #406 üzenetére
Nekem volt K370-em. Én hülye egy valag pénzt fizettem érte. Az valami iszonyatos borzalom. Bármilyen félkegyelmű 3 dolláros kínai vacak jobb nála.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Csepe
aktív tag
Sziasztok!
5$-ért ez a xiaomi ajánlott? A KZ-ket hol látjátok ti ilyen olcsón?
[ Szerkesztve ]
Nihil Novi Sub Sole /::\ https://bit.ly/2R7gwB2
-
veterán
Igen, az egy jó fülhallgató.
-
félisten
válasz Donki Hóte #404 üzenetére
A SoundMagic E10 pedig ötöt. Pedig az is egy kínai gyártó terméke, igaz jóval ismertebb mifelénk, mint az AWEI.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Analog303
tag
-
veterán
válasz Analog303 #400 üzenetére
Ha meg akarod érteni a "szőrös magasak" kifejezést, akkor tedd a következőt. Végy egy zenét, amiben jó sok magas hang van. Digitalizáld be a zenét 96 kbps felbontással MP3-ba. Utána hasonlítsd össze az eredetit az MP3-al és rögtön érteni fogod a "szőrös magas" kifejezést
UI: a "tiszta közép" kifejezést érted (vicc vót )
-
félisten
válasz Donki Hóte #397 üzenetére
Ez nagyon szubjektív dolog. Az AKG Q350 Egy nagyon erősen V karakterű füles, regeteg méllyel és mégtöbb magassal.
Aki ezt szereti, az a kínaiak közül legfeljebb a Rock Zircon-t fogja értékelni.Pl. számomra mindkettő kukába való, a Q9 viszont napi használatban van.
Egyébként a mostaniak nem esnek már szét. Én pl. szét sem tudtam szedni az enyémet, amikor kábelt akartam volna cserélni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest