Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xemelon
tag
válasz matyikusz133 #453 üzenetére
Fiam fél évig nyúzta a Zircont, merthogy neki kell ennyi mély, de nemrég lenyúlta a KZ HDS1-emet, merthogy azzal tényleg hallani is lehet a zenét.
-
xemelon
tag
Én rock-, metálzenét hallgatok. Volt nálam: KZ ED11, KZ HDS1, Awei Q9, Rock Zircon, Rock Mula.
A HDS1-et tartottam meg. Kényelmes, hosszú távon is hallgatható, Az Awei-hez hasonló hang, de annak a fa pereme nekem mindig elakadt a fülemben, meg nagyon gubancolódott a zsinórja.
ED11: komolyabb, látványos mély, de a többi nekem néha bántó volt.
Zircon: Nekem tul sok mély, elektronikus zenéhez biztos jó választás.
Mula: Hát erre nem tudok más szót, mint hogy unalmas. Meg nehéz is.Igazából nem értek hozzá, csak azt néztem, hogy melyikkel tudom kedvenc zenéimet akár több órán keresztül is hallgatni.
Egy ilyet még lehet, hogy megpróbálok:
KZ Z1[ Szerkesztve ]
-
xemelon
tag
Újabb versenyző:
[Rock Zircon Sport] -
xemelon
tag
Meghallgattam az Awei-t is. A különbség a KZ-hez képest az, hogy amíg a KZ-vel próbálgattam a a számokat, hogy hú, ez de jól szól, meg ejjha, ebben milyen a mély, addig az Aweit bedugtam és ki sem vettem, amíg 3 albumot végig nem hallgattam vele. Hangszeres zenéhez nálam ez a nyerő. Persze attól is függ, ki mit hallgat, elektronikus csimmbummhoz valószínűleg a KZ vagy a Zircon kell.
-
xemelon
tag
Megjött a Mula meg a Zircon is. A Mula jobban tetszik, mint a KZ ED11. Nem tudom úgy leírni mint ti, de valahogy nyugodtabban, finomabban szól, de megvan bent minden, ami kell. Viszont nem olyan kényelmes. Zircont is kipróbáltam, de átkopogtak a szomszédból.
-
xemelon
tag
Ezt meg most dobta fel Ali:
[link]Idézem: Horror explosive power!
[ Szerkesztve ]
-
xemelon
tag
Nekem még csak a KZ ED11 érkezett meg, de már az országban van a Rock Zircon, KZ ED10, Rock Mula, meg a kis Awei Q9.
Első vélemény: Ha sikerül eltalálni a helyét a fülben (nem könnyű), akkor: hát én nem gondoltam volna, hogy ezek a dugaszok ilyet tudnak. A magas kicsit éles, de ez gondolom még javul, a közép szerintem teljesen jó, a tere is kellemes. A mély pedig nekem még sok is néha, de teljesen élvezhető, filmeknél még a SUB effektek is hatásosak vele. (Milyen lesz akkor a Zircon?) Én rock-ot hallgatok, szerintem teljesen jó lesz hozzá.
A fiam pedig ezt hallgatja vele nagy mosollyal:
[link]Viszonyítási alap: a több mint 10 éves SONY mdr-e807, Sennheiser PX-100, na meg Technics RP-F800.
-
xemelon
tag
válasz krisztianAMG #113 üzenetére
Kb ezeket én is. Még ez izgat: [link]
-
xemelon
tag
KZ ANV-hez adnál egy linket? Én 25$ alatt nem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
- Xbox 360 kinect
- ASUS TUF A17 FA707XI 7940HS / RTX 4070 / 16GB-DDR5
- Ps5 Playstation 5 Kiegészítők: Borítás, RGB Talp, Akasztó, Wall Mount, Lemeztámasz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest