- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Persze én pontosan tudom, de a laikus csak ennyit lát belőle.
Nekem amúgy kifejezetten tetszik, főleg maga ez a kék árnyalatok halmaza. És valóban monumentális... ismerem a többi képét is. Mondjuk én bírom az ilyen óriási geometriai alkotásokat, főleg ha nem digitálisan készültek, hanem valami felületre ecsettel. -
Ren Hoek
veterán
A "művészet" eléggé absztrakt... viszont manapság rendesen használják olyanok is akiknek nem kéne... Pl giccsfestők. Tucatszám orvosi rendelőkbe készülő borzadványok, és ezt hívják erősen tévesen művészetnek.
Számomra az öregúr képei is enyhén súrolják ezt a giccset.Ha már ez a téma, akkor Red Hong nevű hölgyemény igen komoly és finom munkákat csinál. Itt azért van egy olyan mögöttes tartalom, ami miatt értékes.
Az meg tényleg nem jó fokmérője a művészetnek, hogy mennyiért kelt el egy 50M dolláros kép... mint mondtam a giccsfestők milliárdos piacot visznek... de a kék háttéren fehér vonal azért mégis csak egy olyan valami volt, amit akkoriban meg mert lépni. Jó időben, jó helyen volt. Ma már ezrével csinálhatnák utána, akkor se érne egy dollárt sem...
Nehéz kérdés ez az biztos. Attól is függ mire vágyik a "művész". A család, barátok vállpaskolgatására? Nemzetközi elismerésre? vagy csak el akarja adni és szanaszét gazdagodni. Vagy szarni mindenre és saját szórakoztatására csinálja.
-
Ren Hoek
veterán
Mondjuk Mondik Noémi tényleg művész.
pont a stílusától lesz ilyen... ha nem paint-ben csinálná, valószínűleg akkor is tudna... A paint csak jobban aláteszi a lovat ennek a fekete humornak amit tol.
Itt a kérdés az, hogyha én atomerő mikroszkóppal szénatomokból megrajzolom ugyan azt mint az öreg, akkor én most művész leszek? Mert nem
Új hozzászólás Aktív témák
ph A táblázatkezelő szoftver grafikonkészítő funkciójában rejlő lehetőségek teszik lehetővé egészen szép alkotások elkészítését.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TKSTAR TK905
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Glo cigaretta
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest