- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
pedig itt aszem nehanyn veszettul orulnenk barmijjen lehetosegne;- ))) eddig mindeki meghatralt
bof pegin nem is bivalyb.sznad vagy ms vilagvege:- )))udv
neduddki
-
adalbert1
veterán
Személy szerint csak örülni tudok hogy már nem modemes netet kell használnom, mikor még azt használtam örültem volna csak egy ISDN-nek, nem hogy azoknak a széles sávú neteknek amik most elérhetőek.
-
Nekem otthon még mindig modemes netem van, egész egyszerűen azért, mert az év 12 hónapjából 10-ben ülök a kolis szélessáv előtt, a maradék két hónapra meg nem éri meg beköttetni csúnya összegekért mást... azt a két hónapot modemesen kis kibírom...
-
Loretto
veterán
válasz
maxlanders #6 üzenetére
Függőség kialakulhat, ebben hasonlítanak.
-
Loretto
veterán
Valami próbaidő után üljön vissza a modem elé... Amúgy ez olyan lassú víz partot mos, mert szerintem szép fokozatosan álna rá a gyors netre a "szervezete".
-
maxlanders
tag
Hát én már mikor modemeztem sem volt elég szinte semmire.
Nekem az asszonyt kellett volna rábeszélni a szélessávú netre.
De mivel őt nem érdekelte az egész, na meg az sem hogy sokkal kevesebb lesz a számla, így megrendeltem és azóta nem fogja remegő kézzel a számlát
Nem hiszem hogy pont ott ne lenne rá szükség! -
ngabor2
nagyúr
nem csak kockákból áll a világ... a nagy vízen túl se.
engem pl. nagyobb tévé vásárlásár lenne igen nehéz rábeszélni. mert nem érzem szükségét.
-
DarkByte
addikt
"- És mit esznek? - Ugyanazt mint mi.. tényleg."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest