Új hozzászólás Aktív témák
-
Éppen azt akartam mondani,hogy Magyarországon nemigazán forgalmazzák öket sajnos,de megláttam az árakat,hát jobb is,hogy nem kapható
-
kpal
nagyúr
Ez a márka szinte ismertelen Mo.-on.
-
Fix
tag
Azt azért figyelitek? "A cég a lézeres háttérvetítés technológia egyik élharcosa, és már akkor 3D Ready tévéket dobtak piacra, amikor a nagyok még nem is nagyon foglalkoztak ezzel a szegmenssel.
-
rankesz
veterán
Asszem veszek egy 55"-ost a fürdőszobába.
-
Gabboo
tag
Nem semmi tv-k. Ilyenen már el lehet házimozizgatni egy villában. (Mert aki ilyet vesz tuti nem panelba teszi.)
-
Yany
addikt
Majdcsak olcsóbb lesz, hiszen még most jelentették be.
Ellenben a hírben említett "A Full HD-s felbontással operáló LCD tévék képesek a 3D-s tartalmak megjelenítésére, megkapták a vállalat saját fejlesztésű Diamond 3D Engine Pro3D technológiáját" gondolatról egyetlen részlet nem derül ki. Azt hittem ez egy nagy dolog, amit érdemes ennél az egyszerű marketingmaszlagnál jobban kiemelni. -
lujó55
addikt
10 hangszóró, 1 TB, Diamond 3D, 6000 zöldhasú.
No comment, globális válság van, kivéve a sejkeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Beépített Blu-ray-íróval és merevlemezzel megtámogatott tévék a japán konszerntől.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Bluetooth hangszórók
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Formula-1
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest